Rohkema info nägemiseks:

OSA JA TERVIK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1118; jälgijaid - 27. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta OSA JA TERVIK kohta arvamuslugu!"

OSA JA TERVIK OÜ hetkeolukord

Juba 1118 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ OSA JA TERVIK alustas majandustegevust juulis 1998.a. Ettevõtte tegutseb Väätsa vallas, Väljataguse külas, Väätsa kartulihoidlas.

Ettevõtte põhitegevusalaks on toidukartuli varumine, säilitamine, esmatöötlus ja müük. 2004 aastal lisandus seemnekartuli kasvatamine ja müük.

Ettevõte esindab Euroopa üht suuremat seemnekartuli aretajat Europlant Pflanzenzucht GmbH Eestis.

Ettevõtte käibeks aastal 2022 kujunes 950625 eurot ja kasumiks 19752 eurot. 2022 aasta kujunes kartuli kasvatamiseks teist aastat järjest ebasoodsaks. Jahedast kevadest tingituna kartuli mahapanek hilines. Lisaks kujunes juulikuu teine pool ja august väga põuaseks. Eriti mõjutas põud chipsi tootmiseks planeeritud sorte. Õnneks oli kehvemapoolsed saagid ka mujal euroopas, mis võimaldas tõsta muugihindasid. Nõudlus töödeldava kartuli osas on Euroopas kasvamas samas kui töötlemat toidukartuli nõudlus on muutumatu. Viimaste aastate ebastabiilsed kasvatustingimused on muutnud kartuli kasvatamise ja kasvatatud kartuli kvaliteedi ettearvamatuks. Seega võib eeldada kartulit kasvatavate ettevõtjate arvu vähenemist Eestis järgnevatel aastatel. 2023 ootame paremat kartulisaaki, et surve hindade kasvuks oleks väiksem.

Ettevõte jätkab valitud tegevusalal tegutsemist.

2022. aasta lõpus töötas ettevõttes 10 põhitöökohaga töötajat.

OSA JA TERVIK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.