Rohkema info nägemiseks:

ANGELTON KINNISVARA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 691; jälgijaid - 94. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ANGELTON KINNISVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

ANGELTON KINNISVARA OÜ hetkeolukord

Juba 691 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 94 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Angelton Kinnisvara OÜ on registreeritud Tallinna Linnakohtu Registriosakonnas 1998.a. juulis. Osaühingu omandasid praegused omanikud 1998.a.juulis ning registreerisid ümber Pärnu Maakohtu Registriosakonnas 2000.a.juunis.Vastavalt põhikirjale on Angelton Kinnisvara OÜ põhitegevusalaks kinnisvaratehingud.

1999.a. omandati kinnistu Valgamaal , mis eraldatakse üksikkruntideks ja müüakse eraldi kinnistutena. Esimene krunt müüdi 2000.aastal.

2004.aastal jätkus vahepeal seiskunud detailplaneeringu projekti koostamine . Selle käigus selgus , et planeeringuga haaratav Neitsitamme katastriüksus jääb Otepää Looduspargi piiranguvööndisse ja viimane on arvatud EV Valitsuse korraldusega nr.615-k 05.08.2004.a. Natura 2000 võrgustiku linnuala nimekirja. Oma kirjaga nr.2-5-546 17.12.2004.a. teatab Otepää Looduspark , et ei kinnita detailplaneeringu projekti , kuna kavandatav tegevus kahjustab Otepää looduspargi kaitse eesmärgi saavutamist. Senini ei ole arengutegevust olnud võimalik jätkata. 2022.a.

tegeles äriühing ettevalmistustöödega, et algatada Neitsitamme kinnistu detailplaneering .Tõenäoliselt jääb ka 2023. aastal äriühingu funktsiooniks nimetatud katastriüksuse omamine ning liigutakse edasi ettevalmistustöödega detailplaneeringu jaoks. Kulud on seotud maamaksuga, pangateenuste ja Eesti Väärtpaberikeskuse hooldustasudega.

Juhatuse liikmetele töötasu makstud ei ole ja samuti ei ole ette nähtud hüvisi ega tasusid äriühingu juhtimise eest ega töölt vabastamise korral.

Samuti ei oma äriühing muud palgalist tööjõudu.

ANGELTON KINNISVARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.