Rohkema info nägemiseks:

AIKE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2479; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AIKE OÜ kohta arvamuslugu!"

AIKE OÜ hetkeolukord

Juba 2479 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 19 korda.

Tegevusaruanne 2022

Aike OÜ põhitegevusalaks on äri- ja reklaamrõivaste maaletoomine ja hulgimüük. Äri- ja reklaamrõivasteks nimetatakse riideid, mis on valmistatud spetsiaalselt firmasümboolika või reklaami pealekandmiseks. Aike pakutud tootevalikusse on viimastel aastatel lisandunud ka palju töö- ja spordirõivaid.

Aike OÜ esindab nii Eesti kui ka Läti turul järgmisis äri- ja reklaamrõivaste kollektsioonie: B&C Belgiast, ID Line Taanist, Stormtech Kanadast.

Viimati lisandusid väga suure tootevalikuga Prantsuse kollektsioonid Kariban ja Kimood. Uute kollektsioonide tooted täiendavad Oü Aike poolt pakutavat rõivaste valikut.

Pakume oma klientidele võimalust saada suur valik enammüüdud tooteid otse Aike Tallinna laost. Sellega seoses proovime kogu aeg suurendada ja täpsustada toodete valikut meie laos ning lühendada tarneaegu toodetele, mis tulevad meie partnerite Euroopas asuvatest keskladudest.

Aike OÜ põhilisteks klientideks on äri- ja reklaamkingituste firmad, reklaami- ja disainibürood, siiditrükifirmad, töörõivaste tootjad. Samuti müüme osa tooteid ka firmadele, kes kasutavad neid oma töötajatele töörõivastuseks või siis reklaamüritusteks.

Äri- ja reklaamrõivaste turul on olnud juba viimased aastad väga tugev surve hindade langetamisele ja marginaalide vähenemisele. Põhjuseks on eelkõige avanenud piirid ja kaupade kiirem liikumine, mis ahvatleb paljusid uusi üritajaid. Samuti jätkub tendents, et iga turul olija üritab ise tegeleda toodete maaletoomisega, mis omakorda suurendab ja killustab konkurentsi.

Aike OÜ põhieesmärgiks jääb endiselt aastaks 2022 parandada klienditeeninduse kvaliteeti ja tegeleda oma põhitegevusega.

2022. aastal moodustas Aike Oü müügitulu 1 125 450 eurot. Aike Oü kahjumiks kujunes 28 615 eurot.

Aike Oü keskmine töötajate arv majandusaatal oli 5 töötajat. 2021 aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 133 786 eurot.

Ettevõtte juhatus koosneb kahest liikmest. Ettevõtte juhatuse liikme töö eest eraldi tasu makstud ei ole ja soodustus ei tehtud.

AIKE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.