Rohkema info nägemiseks:

LIGNAMETS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4203; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LIGNAMETS OÜ kohta arvamuslugu!"

LIGNAMETS OÜ hetkeolukord

Juba 4203 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte lühiiseloomustus

LignaMets OÜ (endine nimi Lignator Mets OÜ) on asutatud 1998 aastal.

Ettevõtte põhitegevusteks on põllu- ja metsakinnistute ostmine ja haldamine. Põhitegevust toetavad tegevused on metsatööstus ja -korraldus ning põllumajandussaaduste tootmine, alates eelmisest aruandeaastast lisandus ettevõtte tegvusalade hulka elektrienergia tootmine.

Müük

Aruandeaasta (01.08.2021-31.07.2022) müügitulu oli kokku 816,3 tuhat eurot ning puhaskasum oli 2 554,6 miljonit eurot.

Aruandeaastal osteti bioloogilisi varasid 1,5 miljoni euro väärtuses.

Kinnistute ostmine ja haldamine toimub pideva protsessina. Realisatsioon on tsüklilise iseloomuga ja sõltub hetke turuseisust.

Aruandeaasta müügiturg soosis kinnistute realiseerimist, mis tagas ettevõttele kasumliku tegevustulemi.

Eelmise majandusaasta (01.07.2020-31.07.2021) müügitulu oli kokku 431,9 tuhat eurot ning puhaskasum oli 871,0 tuhat eurot.

Eelmisel majandusaastal osteti bioloogilisi varasid 3,1 miljoni euro väärtuses.

Kinnistute ostmine ja haldamine toimub pideva protsessina. Realisatsioon on tsüklilise iseloomuga ja sõltub hetke turuseisust.

Aruandeaasta müügiturg soosis kinnistute realiseerimist, mis tagas ettevõttele kasumliku tegevustulemi.

Olulised sündmused 2021/2022 (cid:127) Eelnevalt ettevalmistatud strateegia tulemusena metsaportfelli suurenemine ning soodsa turukonjunktuuri tõttu realiseeriti aruandeaastal enamus akumuleeritud metsaportfellist.

(cid:127) Finantssuutlikkuse jätkuv tugevdamine müügipakkumiste maksimaalseks teenindamiseks; (cid:127) Metsahaldamise teenuse kvaliteeditaseme hoidmine; (cid:127) 2021/2022 majandusaasta teisel poolel said valmis 4 päikeseparki võimsusega 1325 kw.

(cid:127) 01.09.2021 osteti tütarettevõte Aulepa Farm OÜ.

(cid:127) Võeti laenu Bigbank ASlt, et soetada juurde põllu- ja metsamaad.

2020/2021 (cid:127) Eelnevalt ettevalmistatud strateegia tulemusena metsaportfelli suurenemine ning soodsa turukonjunktuuri tõttu realiseeriti aruandeaastal enamus akumuleeritud metsaportfellist.

(cid:127) Finantssuutlikkuse jätkuv tugevdamine müügipakkumiste maksimaalseks teenindamiseks; (cid:127) Metsahaldamise teenuse kvaliteeditaseme hoidmine; (cid:127) 2020/2021 majandusaasta teisel poolel said valmis 2 päikeseparki võimsusega 2600 kw.

(cid:127) Võeti ja tagastati laenu Bigbank ASlt, et soetada juurde põllu- ja metsamaad.

Plaanid järgnevaks majandusaastaks

LignaMets OÜ edasine tegevus keskendub põllu- ja metsakinnistute soetamisele ja nende väärtustamisele metsa- ja põllumajandusliku tegevuse kaudu, sest regioonis püsib jätkuvalt nõudlus tooraine järele.

Tütarettevõtte Eesti Metsakorralduse OÜ jätkab enda põhitegevusena metsade korraldamist analoogselt eelmisele majandusaastale valdavalt emaettevõtja tarbeks. Tütarettevõtte Aulepa Farm OÜ põhitegevuseks on põllumajandusmaade rentimine.

Personal

LignaMets OÜ-s oli aruandeperioodil üks töötajat. Enamik ettevõtte majandustegevuseks vajalikest töödest osteti alltöövõtjatelt teenustena.

Eesti Metsakorralduse OÜ juhatuse liikmele tasu ei makstud ja erisoodustusi ei võimaldatud.

Dividendipoliitika

Osaühingu dividendipoliitika määrab igaaastaselt osanike üldkoosolek. Väljakujunenud dividendipoliitikat ei ole kehtestatud. Aruandeaastal dividende ei makstud ja välja ei kuulutatud.

LignaMets OÜ

LIGNAMETS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.