Rohkema info nägemiseks:

SONEPAR EESTI AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6707; jälgijaid - 251. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta SONEPAR EESTI AS kohta arvamuslugu!"

SONEPAR EESTI AS hetkeolukord

Juba 6707 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 251 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 22 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sonepar Eesti AS põhitegevusalaks on elektrimaterjalide ja -seadmete hulgimüük. Tänaseks tegutseb üheksa müügiosakonda üle Eesti, neist kaks Tallinnas ning lisaks Tartus, Rakveres, Pärnus, Narvas, Kuressaares, Võrus ja Paides. Sonepar Eesti AS kuulub emaettevõtte Sonepar

Suomi OY kaudu maailma suurimasse elektrimaterjalide hulgimüüjate kontserni SONEPAR Group. Võimaldamaks veelgi paremini esile tõsta kogu Sonepari võrgustiku eeliseid, muutus meie endine ärinimi SLO AS alates 1. detsember 2022 Sonepar Eesti AS -ks.

Pakume oma tooteid ja teenuseid 3 peamises turusegmendis, milleks on

Installatsioon: Juhtmed ja kaablid; Sise-ja välisvalgustus; Pistikupesad ja lülitid; Elektrikilbid ja tarvikud; Kodu automaatika; Piksekaitse ja maandus; Küte ja ventilatsioon; Hooneautomaatika; LAN ja turvavõrgud; Päikesepaneelid ja inverteerid.

Tööstus: Tööstusautomaatika seadmed; Kaablid ja kaabliteed; Võimsuse juhtimise seadmed; valgustus; Kilbid ja karbid; Tööriistad ja tarvikud.

Võrguehitus: Võrkude kaablid; Liinitarvikud; Alajaamad ja jaotuskapid; Jaotustrafod; Liiniseadmed.

2022. a iseloomustab aktiivne ja keerulises olukorras ehitusturg. Koos nõudluse kasvuga ning kaupade kättesaadavuse halvenemisega toimus kõigi levinud materjalide hinnatõus ning tarneajad pikenesid ja meile antud lubadused ei pidanud alati paika. Tänu pikaajalistele partneriussuhetele ning heale tarnevõrgustikule suutis Sonepar Eesti AS leida lahendused mis olid kasulikud kõigile osapooltele.

2022 a. investeeriti põhivarasse 202 tuhat euro! ( 2021. a 129 tuhat eurot) ja tegemist oli peamiselt IT turvalisuse ja peakontori parendustega.

Käesoleval aastal teeme ettevalmistavaid tegevusi valmistumaks uusimate digitaalsete lahenduste kasutuselevõtuks, mis aitavad meid tulevikus tõhusamalt tegutseda ja muuta kliendikogemust veel paremaks.

2023 a. on elektrilööde valdkonnas ees jätkuvalt heitlikud ajad - mitmeid töid on tulevikku lükatud, arendusi pausile pandud ning teatud tootegruppide tarneajad ei ole paranenud. Ettevõtte käibe osas me käesolevas aastal langust ei ennusta, kuid kasvutempo tuleb aeglasem kui eelneval kahel aastal.

Seisuga 31.12.2022 oli ettevõite juhatus kaheliikmeline ja nõukogu neljaliikmeline.

Ettevõtte tegevusega olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid ei kaasne.

Samuti ei ole ilmnenud majandusaastal ja aruande koostamise perioodil valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske mis vahetult mõjutaksid ettevõtte finantsseisundit ja-tulemust.

2022 .a. veebruaris alanud sõjalise konflikti mõju Sonepar Eesti AS 'iie oli märkimisväärne, kuid tänu kiirele ja paindlikule tegutsemisele suutsime negatiivset mõju viia miinimumini.

Cristian Kalve

Juhatuse esimees

SONEPAR EESTI AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.