Rohkema info nägemiseks:

FLEXOIL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme keskkonnasõbralike autokaupade, määrdeainete ja autokeemia hulgimüügiga, pakkudes kvaliteetseid lahendusi sõidukitele, mis ühendavad tipptasemel jõudluse ja keskkonnasäästlikkuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Teie sõiduk vajab hoolt, aga see ei tähenda, et meie planeet peaks selle all kannatama. Flexoil OÜ astub sammu rohelisema tuleviku suunas, pakkudes laia valikut keskkonnasõbralikke autokaupu, määrdeaineid ja autokeemiat.

Meie autovaruosad on valitud hoolikalt, et tagada mitte ainult teie sõiduki sujuv toimimine, vaid ka keskkonnasõbralikkus. Alates piduriklotsidest kuni filtriteni - meie tooted vastavad kõrgeimatele keskkonnanõuetele. Flexoil OÜ autohooldustooted on loodud selleks, et säilitada teie sõiduki heaolu ilma keskkonda kahjustamata. Meie valikus on biolagunevad puhastusvahendid ja taaskasutatavad hooldustooted.

Oleme pühendunud pakkuma autokaupu, mis ei jäta oma jalajälge. Alustades taaskasutatavatest autokottidest kuni keskkonnasõbralike salongipuhastusvahenditeni - meil on midagi iga autoomaniku jaoks. Flexoil OÜ tootevalikus leidub spetsiaalselt formuleeritud mootoriõlisid ja määrdeaineid, mis tagavad tipptasemel jõudluse, kuid on samas keskkonnasõbralikud. Mõtle roheliselt, sõida puhtalt!

Meie autokeemia on loodud nii, et tagada teie sõiduki sära ilma keskkonda kahjustamata. Valige meie biolagunevate puhastusvahendite hulgast ning andke oma autole ja loodusele särav tulevik. Flexoil OÜ on uhke, et pakub laia valikut ökotooted, mis sobivad ideaalselt teie rohelisele sõidule. Oleme veendunud, et saame koos muuta autotööstust säästlikumaks ja keskkonnasõbralikumaks.

Kütused on oluline osa igapäevasest sõiduelamusest, kuid see ei tähenda, et need peaksid kahjustama meie keskkonda. Flexoil OÜ pakub kütuseid, mis on säästlikud ja keskkonnasõbralikud, tagades samal ajal teie sõiduki tippvormi.

Flexoil OÜ on pühendunud keskkonnasõbralike autokaupade, määrdeainete ja autokeemia hulgimüügiga. Oleme valinud oma tooted hoolikalt, et tagada teie sõiduki tipptasemel jõudlus, samal ajal austades meie planeeti. Liituge meiega rohelise liikumisega ja valige sõidukile parim - keskkonnasõbralikkus.

Oleme siin, et toetada teie keskkonnasõbralikku sõidukogemust. Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie auto vajadustele. Tee rohelise valiku ja sõida puhtalt - Flexoil OÜ on teie usaldusväärne partner rohelise tuleviku suunas!

UURI LISAKS

FLEXOIL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika

Täiuslik tasakaal hinnas ja kvaliteedis.

- Karl

Hea ja soodne valik.

- Marko

Kõik vajalik mu autole on Flexoilis alati olemas!

Hoolitse oma auto eest - muretse autokeemia Flexoilist!

Autode sisemus on koht, kus veedame sageli olulise osa oma ajast, olgu siis tööle sõites, linnas ringi liikudes või perega reisides. Seega on oluline hoida auto sisemus puhas ja korras, tagades sellega mugavuse, ohutuse ning ka sõiduki väärtuse säilimise. Selles artiklis vaatleme kolme tipptasemel kaubamärki – Koch-Chemie, QWAY ja Flexoil ÖKO – ning nende pakutavaid autokeemia lahendusi, mis aitavad hoida teie sõiduki sisemuse laitmatult puhtana. 1. Koch-Chemie GmbH - Perfektsionistide Tipptasemel Puhastuslahendused: Koch-Chemie on alates 1968. aastast pühendunud perfektsionismile

Dropdown

kõik artiklid

Flexoil kui Wolf Oil Corporationi edasimüüja - mis teeb need tooted eriliseks?

Flexoil on uhke partner Wolf Oil Corporation\'ile, tunnustatud juhtivale ettevõttele, kellel on enam kui 60-aastane kogemus kvaliteetsete määrdeainete tootmisel
ssb.ee
Flexoil on uhke partner Wolf Oil Corporation\'ile, tunnustatud juhtivale ettevõttele, kellel on enam kui 60-aastane kogemus kvaliteetsete määrdeainete tootmisel. Miks peaksite valima just Flexoil\'i, et saada ligipääsu Wolf Oil Corporation\'i tipptasemel toodetele? Wolf Oil Corporation\'i pikaajaline kogemus määrdeainete valdkonnas on taganud nende positsiooni tipptehnoloogia ja kvaliteedi eestvedajatena. Flexoil OÜ kui nende partner saab tuua teieni selle pikaajalise kogemuse vilju, pakkudes klientidele parimat, mis on saadaval määrdeainete maailmas. Wolf Oil Corporation\'i unikaalsed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.