Rohkema info nägemiseks:

AVESCO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4419; jälgijaid - 50. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta AVESCO OÜ kohta arvamuslugu!"

AVESCO OÜ hetkeolukord

Juba 4419 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 50 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Avesco põhitegevuseks on ehitusmasinate, generaatorite, materjalikäitlusmasinate ja -seadmete müük Eestis, hooldus- ja remonditeenuste osutamine ning varuosade tarnimine. OÜ Avesco esindab peamiselt CATERPILLAR tooteid.

Tegevuskeskkond

Avesco OÜ äritegevust mõjutab üldiselt äri- ja tööstuste areng ning avaliku sektori taristute investeeringuotsused.

Nõudlus meie poolt pakutavate toodete ja teenuste järgi on tsükliline ja selle mõju sõltub palju kohalikul tasandil tegutsevate ettevõtete sissetulekutest, pankade intressimääradest, tööpuudusest ja tootmisharude tootmisvõimsustest.

Täna on ehitusturg üsna ebakindel, riiklikud investeeringud infrastruktuuri on edasi lükatud ning otsuseid erinevate projektide osas kaalutakse põhjalikumalt kui varem.

Eksporditug on languses, mis mõjutab ka meie klientide käitumist. Samas energiasektor teeb täiendavaid investeeringuid.

Sõda Ukrainas ning energiajulgeolek laiemalt on kasvatanud elektrigeneraatorite nõudlust meie piirkonnas.

Covid-19 ja Ukraina sõja poolt põhjustatud tarneahelate väljakutsed on näidanud paranemise märke.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Avesco müügitulu 23,5 miljonit eurot. 2022. aastal kasvas müük 26,7% võrreldes 2021 aastaga,

OÜ Avesco müügitulust moodustas 77% müük Eestisse (2021: 75%). Kauba ja teenuste müük välisturgudele langes (23%) võrreldes 2021.

aastaga. (2021: 25%). Hooajalisus OÜ Avesco müüki ei mõjuta.

OÜ Avesco kasumiks kujunes 474 tuh eurot (2021: kasum 166,1 tuh eurot). Ettevõtte 2022. aasta põhivarade kulum moodustas 109 tuh eurot (2021: 105 tuh eurot).

Personal

OÜ Avesco keskmine töötajate arv majandusaastal oli 44 töötajat (2021: 40). 2022. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 1,86 miljonit eurot (2021: 1,59 miljonit).

Ettevõtte juhatuse liikmetele majandusaastal juhatuse tasusid ei ole arvestatud.

Investeeringud

OÜ Avesco on 2022. aastal masinatesse ja seadmetesse investeerinud 80,6 tuhat eurot (2021: 34,8 tuhat eurot), 2023. aastal olulisi investeeringuid planeeritud ei ole.

Ettevõtte turu-uuringud ja arendus

Ettevõte on jätkanud tööstusmasinate turu-uuringuid, mis aitavad mõista CATERPILLAR masinate ja seadmete olemasolevate ja potentsiaalsete kasutajate vajadusi ning parandada koostööd klientide ja partneritega.

Ettevõtte sotsiaalne vastutus

OÜ Avesco pakub tooteid ja teenuseid, mis parandavad inimeste elukvaliteeti ja keskkonda. OÜ Avesco jätkab oma klientide toetamiseks uute toodete, tehnoloogiate ja teenuste pakkumist, pakkudes klientidele täiustatud tehnoloogiat ja innovatsiooni, et suurendada nende tõhusust ja tootlikkust.

AVESCO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.