Rohkema info nägemiseks:

NERMETRON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 261; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NERMETRON OÜ kohta arvamuslugu!"

NERMETRON OÜ hetkeolukord

Juba 261 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Nermetron OÜ alustas majandustegevust 1999. aastal.

Nermetron OÜ põhitegevusaladeks on kinnisvara haldamine ja ruumide rent.

Vähesel määral tegeletakse ka liiklusseadmete rendi ja liiklusuuringutega, kuigi nende tegevuste osa on viimasel aastal vähenenud.

Kinnisvara haldamise ja ruumide rentimisega on perspektiivis tegeleda ka 2023. aastal. Tööd selles suunas käivad. 2022. aastal oli OÜ

Nermetron käive 3963 eurot.

2022. aastal leiti üürikinnisvarale mingil määral kasutust, kuid ettevõttele kuuluva kinnisvara hoones peatselt algav kapitaalremont on aktiivset tegevust mõnevõrra pärssinud.

Firma juhatus koosneb kolmest liikmest. Juhatuse liikmed juhtimise eest tasu ega soodustusi 2022. aastal ei saanud. Samuti ei ole juhatuse liikmeid tagasi kutsutud.

2023. aastal on vaja jätkata olemasoleva kinnisvara parendamist leidmaks uut ankurrentnikku, kuigi see võib olla keeruline, kui kapitaalremont tavapärast elutegevust häirib..

Nermetron OÜ omakapital vastab äriseadustikus äriühingule kehtestatud nõuetele.

27.06.2023

Margus Nigol

Juhatuse esimees

NERMETRON OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.