Rohkema info nägemiseks:

UNISHIP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 395; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta UNISHIP OÜ kohta arvamuslugu!"

UNISHIP OÜ hetkeolukord

Juba 395 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Uniship asutati 1998.aastal. Samal aastal alustati teenusetegevusega.

OÜ Uniship põhilised tingimused on laevade agenteerimine ja veose ekspedeerimine. Laevade agenteerimise all on mõelnud terve kompleks teenused, mis saavad tanker- laevad, kui tulevad Eesti Vabariigi sadamasse.

2022.a. majandustegevuse tulemusena lõpetas OÜ Uniship majandusaasta kasumiga. Aasta 2022. jooksul meie püüdsime teha koostööd teiste partneritega, et suurendada meie ettevõtte rentaablust. Samuti OÜ Uniship osutas teenused oma klientidele pakkused informatsiooni laevade asukohtade kohta Balti ja Euroopa sadamates.

Seisuga 31.12.22 oli Osaühing bilansimaht 6,3 tuhat euro. Võrrelduna aruandeaasta alguse on aktiva poolel vähenenud nõuded ostjatele 2,0 tuhat euro. Käibevara kokku suurenes 0,2 tuhat euro. Passiva poolel vähenesid lühiajalised kohustused 1,4 tuhat euro.

Aruandeperioodil arvestati palgadeks kokku 8400 euro, sealhulgas tegevjuhile 8400 euro. Keskmine töötajate arv oli aruandeperioodil 1.

Väliskeskkonna muudatustega kohanemiseks jätkatakse tegelemist kulude ja tegevusriskide juhtimisega.

Lähiajal on ettevõtte prioriteediks kulude vähendamine, jälgides samaaegselt ka kasumlikkust.

Äritegevuse hooajalisust või tsüklilisust olulisel määral ei esine.

OÜ Uniship tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalsed mõjusid. Valuutakursside muutused ei too kaasa olulisi riske ettevõtte finantsulemustele.

UNISHIP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.