Rohkema info nägemiseks:

HANTA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme koolituste pakkumisega, sealhulgas arvutikoolitused, graafiline disain, veebilehe loomine ja front-end arendus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HANTA OÜs usume, et digitaalne maailm on lai lõuend, mis ootab teie loovust ja oskusi avanemist. Meie missioon on varustada teid teadmiste ja tööriistadega, et Vabastada loovus, Valdada tehnoloogiat! Olgu teie eesmärgiks digitaalse kirjaoskuse tõstmine või graafilise disaini maailma sukeldumine, meie põhjalikud arvutikoolitused ja praktilised kursused on loodud selleks, et muuta teie püüdlused saavutusteks.

Alates meie loomisest oleme pühendunud mitmesuguste digitaaldistsipliinide tipptasemel hariduse pakkumisele. Meie kursused, sealhulgas Graafilise Disaini Praktiline Koolitus (Adobe Creative Cloud), Word, Excel, Power Point, Outlook Põhikursus, Veebilehe ja E-poe Loomine WordPressiga ja Front-End Arendus ja Veebidisain, on hoolikalt kujundatud nii algajate kui ka kogenud professionaalide vajaduste rahuldamiseks.

Meie ekspertõpetajad ei ole lihtsalt õpetajad; nad on tööstuse veteranid, kes toovad klassiruumi reaalse maailma kogemuse. Nad on pühendunud oma teadmiste ja ülevaadete jagamisele, tagades, et omandate praktilisi oskusi, mida saab kohe rakendada teie isiklikes ja professionaalsetes projektides.

Asudes Tallinna südames Zenith Ärikeskuses, pakub HANTA OÜ tipptasemel õpikeskkonda. Meie kaasaegsed rajatised ja ressursid toetavad praktilist õppimisviisi, võimaldades teil harjutada ja täiustada oma oskusi kasutades selleks kõige uuemat tehnoloogiat.

Liituge meiega ja olge osa kogukonnast, mis väärtustab pidevat õppimist ja innovatsiooni. Olgu teie suhtluskeeleks eesti või vene keel, meie kursused on mõeldud mitmekesisele õppijate grupile. HANTA OÜga liitudes ei registreeru te lihtsalt kursusele; astute maailma, kus lõputud võimalused kohtuvad tehnoloogia ja loovusega.

Valmis muutma oma digitaalseid oskusi ja vabastama oma loovat potentsiaali? Võtke meiega ühendust aadressil hanta@hanta.ee või helistage meile numbril +372 5679 4015, et täna kursusele registreeruda. Jälgige meid sotsiaalmeedias, et olla kursis meie viimaste pakkumistega ja liituge digitaalse revolutsiooniga HANTA OÜga.

Avasta. Õpi. Loo. See on teie aeg särada!

HANTA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Viiskala pakub mitmekülgseid ja praktilisi kursuseid, mis on suureks abiks nii algajatele kui ka edasijõudnutele. Olen väga rahul saadud teadmistega!

- Anna K.

Suurepärane õpikeskkond ja asjatundlikud juhendajad. Viiskala kursused on aidanud mul oluliselt laiendada oma teadmisi ja arendada praktilisi oskusi.

- Marko R.

Nende professionaalne ja sõbralik meeskond aitas mul täpsustada oma digitaalseid oskusi ning saavutada oma eesmärgid.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas navigeerida Adobe Creative Cloudi erinevate rakenduste vahel?

Adobe Creative Cloud on üle 20 laua- ja mobiilirakenduse ning teenuse kollektsioon fotograafia, disaini, video, veebi, UX ja muu jaoks. See pakub sujuvat loomekogemust pilvepõhise salvestuse ja seadmete sünkroniseerimise võimalustega. Professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad digitaalses ruumis ees püsida, on Adobe Creative Cloud hädavajalik. See pakub vajalikke tööriistu kvaliteetse ja veenva digitaalse sisu loomiseks, mis paistab silma tänases konkurentsitihedas veebikeskkonnas. Tutvu liidesega Alusta Creative Cloudi armatuurlaua uurimisest. Mõista, kus asuvad sinu rakendused,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas Exceli abil teostada täiustatud andmeanalüüsi?

Microsoft Excel on olnud ettevõtetele ja spetsialistidele asendamatu tööriist aastakümneid. Selle tugevad omadused ja kasutajasõbralik liides teevad sellest lah
ssb.ee
Microsoft Excel on olnud ettevõtetele ja spetsialistidele asendamatu tööriist aastakümneid. Selle tugevad omadused ja kasutajasõbralik liides teevad sellest lahenduse andmete korraldamiseks, analüüsimiseks ja visualiseerimiseks. Uute tehnoloogiate tekkimisest hoolimata jätkab Exceli mitmekülgsus selle võimsaks varaks kõigile, kes soovivad oma digitaalseid oskusi täiendada. Excel on aastate jooksul oluliselt arenenud, liikudes lihtsatest tabelitest keerulise tööriistani, mis suudab hallata suuri andmekogumeid ja teostada täiustatud andmeanalüüsi. See areng on avanud kasutajatele uusi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.