Rohkema info nägemiseks:

ATI GRUPP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud ehitusjäätmete, pinnase ja betooni käitlemisele, hõlmates ehitusjäätmete vastuvõttu, killustusteenuseid ja ringlussevõetud materjalide müüki, et tagada terviklik jäätmekäitluslahendus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Ehitustööde käigus tekivad paratamatult suured kogused jäätmeid, mis vajavad vastutustundlikku käitlemist. Üks juhtivaid ettevõtteid selles valdkonnas on ATI Grupp OÜ, mis on pühendunud mitte ainult ehitusjäätmete vastuvõtmisele, vaid ka nende keskkonnasõbralikule ümbertöötlemisele ja müügile.

Asutatud 1999. aastal eesmärgiga korrastada Väo karjääriala, on ATI Grupp OÜ pikaajaline partner Keskkonnaametiga. Nende missiooniks on Väo karjääriala korrastamine ja tagasitäide vastavalt Keskkonnaameti poolt kooskõlastatud projekti tingimustele. See kinnitab nende pühendumust keskkonnahoidlikule tegevusele ja vastutustundlikule jäätmete käitlusele.

ATI Grupp OÜ on alati lähtunud kohalikest jäätmehoolduseeskirjadest ning tegutseb Keskkonnaameti väljastatud keskkonnaloa alusel. Nad on saavutanud operaatorfirma staatuse Tallinnas Väo paekarjääri ehitusjäätmete käitluspaigas, mis näitab nende pädevust ja vastavust rangetele keskkonnanõuetele.

ATI Grupp OÜ tugev partnerlus PTT Recycling OÜ-ga on võtmeks ehitusjäätmete käitlemisel ja Väo karjääri korrastamisel. PTT Recycling OÜ on tuntud oma tipptasemel lahenduste poolest, mis täiendavad suurepäraselt ATI Grupp OÜ keskkonnasõbralikke eesmärke.

Lisaks ehitusjäätmete käitlemisele pakub ATI Grupp OÜ ka rasketehnika rentimise võimalust. See on suurepärane valik ettevõtetele, kes vajavad ajutiselt rasketehnikat, olgu selleks siis ekskavaatorid, laadurid või veoautod. Rasketehnika rentimine ATI Grupp OÜ-lt tagab mitte ainult vajaliku tehnikapargi, vaid ka kogenud meeskonna tuge, et tagada tööde sujuv kulgemine.

Kui otsite usaldusväärset partnerit ehitusjäätmete käitlemiseks või vajate rasketehnikat oma ehitusprojektile, võtke ühendust ATI Grupp OÜ-ga. Nende professionaalne meeskond seisab teie käsutuses, et leida parimad lahendused vastavalt teie vajadustele ja projektinõuetele.

Koos saame tagada mitte ainult tõhusa, vaid ka keskkonnasõbraliku lähenemise igale projektile.

KONTAKT

ATI GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peeter E.

Suurepärane teenindus ja kiire reageerimine.

- Mari V.

Kiire ja sujuv protsess. Muljetavaldav teenus!

- Kairi G.

Lihtne ja mugav protsess.

ATI GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

ATI Grupp OÜ (edaspidi ATI) on 1999. aastal Väo karjääri korrastamiseks asutatud ettevõte. Meie missiooniks on Väo karjääriala korrastamine ja tagasitäide vastavalt Keskkonnaameti poolt kooskõlastatud projekti tingimustele. Oma tegevuses juhindume kohalikest jäätmehoolduseeskirjadest ja Keskkonnaameti poolt väljastatud keskkonnaloast, mille alusel oleme operaatorfirma Tallinnas Väo paekarjääri ehitusjäätmete käitluspaigas. Põhitegevusaladeks 2022.aastal oli püsijäätmete vastuvõtt, kogumine ning töötlus ja kõrvaldus ehitusjäätmete käitluspaigas. Taaskasutatavad mineraalsed ehitusjäätmed

Dropdown

kõik artiklid

Ehitusjäätmete keskkonnasõbralik käitlemine ja selle tulevik

Ehitustööstuse jätkuva kasvu tõttu muutub jätkusuutlike jäätmete käitlemise lahenduste vajadus üha kriitilisemaks. Keskkonnasõbralik jäätmete käitlemine ei ole
ssb.ee
Ehitustööstuse jätkuva kasvu tõttu muutub jätkusuutlike jäätmete käitlemise lahenduste vajadus üha kriitilisemaks. Keskkonnasõbralik jäätmete käitlemine ei ole lihtsalt trend; see on vajalik nihe meie keskkonna säilitamise suunas tulevastele põlvedele. Ehitusjäätmete käitlemise praegune olukord Traditsioonilised ehitusjäätmete käitlemise meetodid hõlmavad sageli materjalide saatmist prügilatesse, mis võib põhjustada keskkonna halvenemist ja ressursside ammendumist. Tööstus seisab silmitsi jätkusuutlikumate praktikate leidmise väljakutsega. Karmid regulatsioonid suruvad ehitussektorit

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.