Rohkema info nägemiseks:

SANOMAR KINNISVARAHOOLDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Töötame igapäevaselt puhastusvahendite, suurte traktorite ja masinatega, pakkudes klientidele täielikku kinnisvarahoolduse ja koristusteenuste paketti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Igapäevaelu on kiire ja vahel ei jää aega sügavateks tutvustusteks. Seetõttu soovime tutvustada ennast ja meie tegemisi lihtsate küsimuste ja vastustega. Oleme  tavalised inimesed nagu Sina, kes tegelevad kinnisvarahoolduse ja koristusteenuste pakkumisega.

1. Kes me oleme? Me oleme meeskond, kelle eesmärk on tagada puhtus, ohutus ja korrashoid erinevates keskkondades.

2. Mis me teeme? Pakume täielikku kinnisvarahoolduse ja koristusteenuste paketti, mis hõlmab sise- ja välikoristust, desinfitseerimist, hügieenitarvikute varustamist, porivaipade vahetust ning palju muud.

3. Mis meid eristab? Meie kireks on klientide rahulolu ja kvaliteetne töö. Oleme varustatud suurte traktorite ja masinatega, et lahendada ka kõige nõudlikumad ülesanded.

4. Kus me tegutseme? Meie teenused on saadaval erinevates keskkondades, alates kontoritest ja äripindadest kuni elurajoonide ja avalike kohtadeni.

5. Kuidas saame sind aidata? Oleme siin, et tagada, et Sinu keskkond oleks puhas, ohutu ja hästi hooldatud. Kas vajad sisekoristust, lumetõrjet või haljasalade korrashoidu? Oleme valmis Sind aitama.

6. Miks meie? Valides meid, valite usaldusväärse partneri, kes mõistab Sinu vajadusi ja pakub mitmekülgseid teenuseid. Meie eesmärk on teha Sinu elu lihtsamaks ja keskkonna puhtamaks.

Kui tahad rohkem teada saada meie teenustest ja sellest, kuidas saame Sinule kasulikud olla, võta meiega ühendust. Oleme Sinu partner puhtuse ja korrashoiu valdkonnas.

Vaata rohkem

SANOMAR KINNISVARAHOOLDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- John D.

Sanomar on äärmiselt usaldusväärne koristusfirma. Nad tegid meie ruumide koristamise kiiresti ja tõhusalt. Jäin väga rahule!

- Mari K.

Sanomar teenindas meid hästi, olid väga abivalmid ja korralikud. Kõik oli koristatud professionaalsel tasemel!

- Anna L.

Sanomari teenused on väga head. Nad tegid meie ruumide koristuse kiiresti ja tõhusalt, soovitan kindlasti!

SANOMAR KINNISVARAHOOLDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Sanomar Kinnisvarahooldus OÜ on Eesti ettevõte, mis on 100% eraomandis ja on tänaseks välja kujunenud kui usaldusväärne partner erinevate objektide sisekoristustööde ja rasketehnika tööde osas. Ettevõtte põhitegevused hõlmavad endas talviseid lume- ja libedustõrjetöid traktoritega, lume äravedu ning rasketehnikaga veoteenuseid rasketes tingimustes. Lisaks pakub Sanomar Kinnisvarahooldus OÜ niitmisteenust ning osaleb aktiivselt tee-ehituse ja teede hoolduse projektides.2022. aasta finantsaasta oli Sanomar Kinnisvarahooldus OÜ jaoks edukas. Ettevõtte realiseerimise netokäive oli 4 251 067 eurot,

Dropdown

kõik artiklid

Millised on meie pakutavad teenused?

Keset kiiret elutempot ja järjest suurenevat nõudlust kvaliteetse korrashoiu järele on oluline leida usaldusväärne partner, kes suudab pakkuda mitmekülgseid tee
ssb.ee
Keset kiiret elutempot ja järjest suurenevat nõudlust kvaliteetse korrashoiu järele on oluline leida usaldusväärne partner, kes suudab pakkuda mitmekülgseid teenuseid erinevates keskkondades. Sanomar Kinnisvarahooldus on selleks partneriks. Pakume laia valikut teenuseid alates sisekoristusest ja hooldus- ning valvekoristusest kuni ruumide desinfitseerimise ja hügieenitarvikute varustamiseni. Meie eesmärk on tagada puhtus, ohutus ja korrashoid nii siseruumides kui ka välitingimustes. Lisaks hoolitseme parklate, kõnniteede ja haljasalade eest ning pakume talihooldust talvekuudel. Meie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.