Rohkema info nägemiseks:

LKW ROTARE AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1979; jälgijaid - 61. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LKW ROTARE AS kohta arvamuslugu!"

LKW ROTARE AS hetkeolukord

Juba 1979 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 61 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte AS LKW Rotare on asutatud 24.06.1992 aastal. Äriühing on käibemaksukohuslane. LKW ROTARE AS tegutseb peamiselt veonduses ja laonduses ning tema põhitegevuseks on kaubavedu maanteel, peamiselt Skandinaavia riikides ja Baltikumis ning muude veondusega seotud tegevustega.

Lisategevusena rendib ettevõte välja kinnisvara. Äriühingu kasutuses olevad kinnisvaraobjektid Tallinnas, Viljandis ja Tartus on välja renditud ja rentimine jätkub ka järgneval aastal.

2022 aasta äriühingu käive suurenes võrreldes 2021 aasta käibega. Ettevõtte töötas kasumiga.

Töötajaid 2022 aastal oli ettevõttes töötajate arv 3 ja tööjõukulu koos maksudega oli 30 979 eurot. Juhatuse liikmele oli arvestatud ja väljamakstud vaid töötasu, muid hüvesid ei ole välja makstud.

2022 aastal jätkati pakkumast Tallinnas asuvates ruumides AIRBNB teenust, mis võimaldas ettevõttel ära kasutada võimalust ärilisel eesmärgil teenida tulu.

Äriühing planeerib jätkata samadel tegevusaladel. Samas otsitakse lisaks sobivaid kinnisvaraobjekte, mida peale parendamist või renoveerimist hakata välja üürima.

2023 aasta eesmärgiks on turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine, et olla konkurentsivõimeline ettevõte.

Äriühing on jätkusuutlik.

LKW ROTARE AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.