Rohkema info nägemiseks:

UMBUSI AGRO OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2155; jälgijaid - 42. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta UMBUSI AGRO OÜ kohta arvamuslugu!"

UMBUSI AGRO OÜ hetkeolukord

Juba 2155 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 42 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Umbusi Agro alustas tegevust 1998 aastal. Põhitegevusalaks on põllumajandussaaduste (teravilja ja õlikultuuride) tootmine, kokkuost ja müük. Põllumajanduslikule tootmisele on iseloomulik hooajalisus, millega kaasneb erinevatel perioodidel ebaühtlane kulude jaotus.

OÜ Umbusi Agro juhatus koosneb kolmest liikmest, kusjuures juhatuse esimehe ja tegevjuhi ülesanded on ühendatud.

Keskmine töötajate arv majandusaastal oli 5 inimest. Palkade kogusumma oli 110197 EUR-i. Juhatuse liikmed juhatuse tasu ei saanud.

Külvipinda oli majandusaastal 870 ha.

01.07.2023-30.06.2024 majandusaastal on plaanis investeerida põhivara uuendamisse.

Ettevõtte pikaajalise laenu intressimäär on seotud EURIBOR-ga. Juhtkonna hinnangul on oodata järgmise 12 kuu jooksul olulist intressimäära muutust. Samas võib tõdeda, et ettevõtte tegevus et too kaasa olulisi keskonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Finantsnäitajad

Suhtarvu nimetus 30.06.2023 30.06.2022

Lühiajalise kohustise kattekordaja (käibevara/ 1,61 1,02 lühiajalised kohustised)

Varade käibekordaja (müügitulu/varade keskmine 0,34 0,27 väärtus)

Võlakordaja (kohustised/ 26,9% 49% varade väärtus x 100)

Juhtkond on hinnanud globaalse likviidsuskriisi, Ukraina sõja ja sellega kaasnenud üldise majanduskriisi mõjusid Ettevõtte äritegevusele.

Juhtkonna hinnangul on olulisemateks lühi- ja pikaajalisemateks ohtudeks: (cid:127) Ettevõttel ei pruugi olla võimalik saada mõistliku hinnaga finantseerimisallikaid investeerimisplaanide täitmiseks tingimustel, mis vastaksid olemasolevate laenude tingimustele; (cid:127) keerulisemas majanduskeskkonnas võib ettevõttel tekkida raskusi laenulepingus sätestatud tingimuste täitmisel, mille tulemusena võib laenuandjal tekkida õigus laen ennetähtaegselt tagasi kutsuda; (cid:127) raskuste tekkimist seoses töötajate leidmisega.

Juhtkonnal ei ole võimalik usaldusväärselt ennustada, milline on majanduskriisi ja Ukraina sõja mõju ettevõtte tegevusele ja finantspositsioonile.

Juhtkond usub, et on võtnud kasutusele kõik vajalikud meetmed, et tagada ettevõtte jätkusuutlikkus praegustes tingimustes.

UMBUSI AGRO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.