Rohkema info nägemiseks:

VKG ENERGIA OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4035; jälgijaid - 417. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta VKG ENERGIA OÜ kohta arvamuslugu!"

VKG ENERGIA OÜ hetkeolukord

Juba 4035 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 417 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing VKG Energia asutati 6. juulil 2004. aastal. Osaühing VKG Energia on Viru Keemia

Grupp AS kontserni kuuluv ettevõte, mille ainuosanikuks on kontserni ettevõte VKG

Energiatootmise OÜ. VKG Energiatootmise OÜ emaettevõtteks on Viru Keemia Grupp AS. VKG

OIL AS-le kuulus kuni 06.12.22 100% Osaühing VKG Energia aktsiatest. Jagunemise tulemusena eraldati Osaühing VKG Energia VKG Oil AS-i koosseisust.

23.02.2023 sõlmitud ühinemislepingu alusel ühinesid Osaühing VKG Energia ja VKG

Energiatootmise OÜ. Ühinevate ühingute ärinimeks peale ühinemist on Osaühing VKG

Energia. Ühinemise bilansi päev on 01.01.2023.

Osaühing VKG Energia koosseisu kuuluvad koostootmisjaam, elektrivõrgud, auruvõrgud, põhja- ja järveveevõrgud, lubjatehas ning 3 suitsugaaside väävliühenditest puhastamise seadet.

Osaühing VKG Energia varustab soojusenergiaga Kohtla-Järve linna ja Jõhvi valla kaugküttepiirkonda.

Konkurentsiamet kooskõlastas OÜ-le VKG Energia 19.12.2022 otsusega nr 7-3/20122-272 soojuse tootmise piirhinna 32,35 EUR/MWh.

Osaühing VKG Energia suuremate klientide hulka kuuluvad Gren Viru AS, Eastman Specialties

OÜ, VKG Oil AS, VKG Kaevandused AS ja VKG Elektrivõrgud OÜ.

Osaühing VKG Energia integreeritud juhtimissüsteem vastab rahvusvaheliste standardite ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 ja ISO 50001:2018 nõuetele.

Äritegevus

VKG Energia soojuselektrijaama ning kogu taristu töökindlus on VKG kontserni jaoks olulise tähtsusega. Kontserni õlitootmine, ümbritsevad keemiaettevõtted ning kaugküttevõrgud vajavad katkematut energiavarustust. Elutähtsa teenuse pakkujana on ettevõtte tähtsaim ülesanne efektiivne ja tõrgeteta teenuse toimimine.

2022. a. veebruaris alanud Venemaa agressioon Ukrainas tõi endaga kaasa energiakriisi kogu

Euroopas. Euroopa tahe loobuda Venemaa gaasist ja naftast on energiaturgudel tekitanud palju ebakindlust. 2022. aastal tõusid maagaasi hinnad ajalooliselt kõrgeimale tasemele ja kuna gaasielektrijaamad määravad piirkonna tiputundidel elektri turuhinna, toimus ka elektrihindade tõus. Väike maagaasi varu ja kõrge gaasi hind suurendas põlevkivist ja kivisöest elektri tootmist, mis omakorda hoidis kõrgel tasemel CO2 hetimekvootide nõudluse ja hinnad. Lisaks andis elektri hindade tõusule hoogu ka Venemaa elektri ekspordi lõppemine Soome ja Balti riikidesse.

VKG ENERGIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.