Rohkema info nägemiseks:

MSCA OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2037; jälgijaid - 173. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MSCA OÜ kohta arvamuslugu!"

MSCA OÜ hetkeolukord

Juba 2037 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 173 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

MSCA OÜ põhitegevusala 2022 aastal oli merendusalase, lennunduse ja avamereenergeetika ohutuskoolitus.

2022 jätkati STCW, GWO ja OPITO standarditele vastavate koolituste ja lennukimeeskondade ohutusalaste koolitustega. 2021 aastal jätkus uute kursuste arendustöö, kaasajastamine ja käimasolevate kursuste kvalitatiivne parendamine. Pidevalt täiustati ja võimalusel soetati juurde kaasaegset õppe- ja treeningvarustust nii teoreetilise kui praktiliste õppe läbiviimiseks.

Oktoobris 2021 alustati koostööd Ukraina, Hersoni ja Odessa treeningkeskustega ja algatati seadusemuudatused e-residentsuse rakendamiseks meremeeste õppe korraldamisel. Projekt ei olnud edukas ja on käesolevaks hetkeks peatatud. Ukraina sõda jättis oma jälje ka ettevõtte arengusse.

2022 aastal jätkus õppeklasside täiustamine nii õppevahendite kui ka arvutiprogrammide kaasajastamisega. Soetati jooksvalt juurde ja vahetati välja jooksvalt õppevahendeid. Täiendati teadus- ja metoodikahoone õppevarustust. EAS poolt osaliselt rahastatud arendusprojekt liitreaalsus simulatsiooni väljatöötamiseks jätkus 2022 aastal ettevõtte enda poolt finantseerituna.

Läbiti edukalt plaanilised GWO, OPITO ja ISO auditid. 2022 aastal jätkati õppekavade ja teenuste mitmekesistamist.

2022.aastal oli MSCA OÜ käive 1 599 477 eur.

2022. aastal MSCA OÜ-s keskmine töötajate arv oli 18 töötajat ja tööjõukulud moodustasid 520 929 eurot.

Ettevõtte juhatusele rahalisi väljamakseid ei teostatud.

Ettevõtte arendas edasi ISO14001 standardi nõuete täitmiseks rohelise elektrienergia tootmise projekti ja eeldab et 2023 aastal on ettevõtte tööks vajalikust elektrienergiast üle 1/3 toodetud ettevõtte enda poolt. Ettevõte katsetab ISO14001 eesmarkide saavutamiseks energiasalvestuse võimalusi. Rohepoorde eesmarkide saavutamiseks planeerib ettevõte kasutusele võtta ka keskkonna sõbralikumad ja energia efektiivsemaid transpordivahendid.

Ettevõtte 2023 aasta plaanide kajastamine on mõttetu, nagu ka 2022 aastal. 2022 näitas tõsiasja

Man Plans God Laughs paikapidavust. Loodetavasti on varsti ehk nii et kogu vaba maailm saab naerma. Loodame. Maailm leinab juba niikuinii, nüüd on vaja kurjus võita. Maailm ei ole enam endine ja meremeeste koolitusvaldkond seisab Ukraina sõja tõttu uute väljakutsete ja võimaluste ees. Kahjuks Eesti ametnikud nullivad need võimalused. Jäävad ainult väljakutsed. Nii Covidi kriisi kui Ukraina sõja olukorras on ettevõte suutnud oma tegevust operatiivselt suunata, viinud olulisemad teenused virtuaalkeskkonda, vaatab jätkuvalt lootusrikkalt tulevikku, hindab saabuvat 2023 aastat jätkuvalt kui ellujäämisharjutust aga samas eeldab ka võimaluste laienemist. Ettevõte kaalub koostööd meremeeste koolituse alustamiseks Musta Mandri pinnal.

2022.aasta 2021.aasta

Müügitulu kasv - 0.01% 15.95%

Puhaskasumi kasv - 38,3 % 555,8 %

Puhasrentaablus 18,6 % 30,2 %

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 319,5% 411,6%

Toodud finantssuhtarvude arvestamise metoodika:

MSCA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.