Rohkema info nägemiseks:

ELTAM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
OÜ Eltam on 1998 aastal asutatud elektritööde ettevõte, mis alustas elektritööde tegemisega peamiselt AS Eesti Energia objektidel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsite usaldusväärset partnerit, kes suudab tagada teie ettevõtte või kodu elektrisüsteemide ideaalse toimimise? Otsingud võivad nüüdseks lõppeda, sest Eltam on siin, et muuta elektritööd turul. Alates 1998. aastast oleme pakkunud tipptasemel elektritööde lahendusi nii ettevõtetele kui ka kodudele, aidates neil saavutada maksimaalset efektiivsust, ohutust ja jätkusuutlikkust.

Eltam on uhke, et on juba aastakümneid olnud elektritööstuse liider. Alustasime oma teekonda, töötades tihedalt koos AS Eesti Energia objektidega. Alates algusest peale oleme pakkunud rohkemat kui lihtsalt elektritöid. Meie põhieesmärk on mitte ainult täita klientide vajadusi, vaid ületada nende ootused. Meie meeskond, koosneb 16 elektriala spetsialistist, kes on pühendunud kvaliteetse elektritöö pakkumisele, hõlmates kõike alates projekteerimisest ja elektripaigaldiste mõõtmistest kuni auditi ja käitumiseni.

Eltam on uhke, et kuulub EETEL-i, tunnustatud elektritööstuse organisatsiooni. See tähendab, et meie teenused vastavad kõrgeimatele standarditele ja meie meeskond on koolitatud kasutama uusimaid tehnoloogiaid ja meetodeid.

Meie pikaajaline kogemus, pühendumus tipptasemele ja klientide rahulolu on need, mis eristavad meid teistest. Meie eesmärk on muuta elektritööd lihtsaks, ohutuks ja taskukohaseks. Kas soovite alustada uut elektriprojekti või vajate hooldust oma olemasolevale süsteemile, võtke meiega ühendust. Oleme siin, et muuta teie elektrisüsteemidega seotud väljakutsed lahendusteks.

Eltam - teie elektritööde tipptasemel partner!

Koduleht

ELTAM OÜ kontaktid

ELTAM OÜ tegevusaruanne 2022

Eltam OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud elektritööde teostamisele. 2022. aastal jätkas ettevõte oma põhitegevust, pakkudes klientidele kvaliteetseid elektritöid. Lisaks elektritöödele tegeles Eltam OÜ ka elektrivarustusprojektide koostamisega, elektripaigaldiste mõõtetööde ja käidukorraldusega ning tehnilise kontrolli teostamisega. Eltam OÜ tegevus on hooajaline, mis tähendab, et talvisel ajal, kui ehitustegevus on soikunud, keskendub ettevõte rohkem käidutöödele ja uute ehitusobjektide otsimisele. Sel ajal koostatakse ka hinnapakkumisi potentsiaalsetele klientidele. Ettevõtte

Dropdown

kõik artiklid

Miks on elektripaigaldise audit oluline?

Elektripaigaldise audit on oluline protseduur, mis aitab tagada elektripaigaldiste tehniline korrasolek ja ohutu kasutamine. Elektripaigaldise audit hõlmab paig
ssb.ee
Elektripaigaldise audit on oluline protseduur, mis aitab tagada elektripaigaldiste tehniline korrasolek ja ohutu kasutamine. Elektripaigaldise audit hõlmab paigaldise tehnilist kontrolli, mis hõlmab muuhulgas kaitse- ja juhtimissüsteemide auditeerimist, aruandlust ja dokumentatsiooni, riskianalüüsi ning võimalikke puudusi või ohtusid paigaldises. Eltam pakub elektripaigaldiste audititeenust, mis aitab ettevõtetel ja organisatsioonidel tagada nende paigaldiste tehniline korrasolek ja ohutu kasutamine vastavalt kehtivatele seadustele ja normidele. Kui paigaldis ei vasta nõutavatele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.