Rohkema info nägemiseks:

AIRCOM OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Aircom on usaldusväärne ettevõte, mis pakub parima kvaliteedi ja hinnaga tööriistu ning seadmeid nii algajale kui ka professionaalile. ➤ Vaata lähemalt!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsite usaldusväärseid tööriistu ja seadmeid, mis vastavad nii algajate kui ka professionaalide kõrgeimatele standarditele? Vaadake enam mitte kaugemale, sest Aircom on teie usaldusväärne partner, kes toob teieni parima kvaliteedi ja taskukohasuse kombinatsiooni. Aircom on rohkem kui lihtsalt ettevõte - see on lubadus muuta teie töökeskkond paremaks, töö tegemise mugavamaks ja tõsta teie ootused täiesti uuele tasemele.

Aircomi missioon on muuta inimeste igapäevaelu lihtsamaks ja nauditavamaks. Meie pühendumus aususele, eesmärgile suunatusele ja teie vajadustele paindlikule reageerimisele on see, mis paneb meid säravalt esile. Me ei ole mitte ainult tööriistade müüjad, vaid teie partner, kes aitab teil leida täpselt need seadmed, mis vastavad teie vajadustele.

Aircom uhkustab enda laia valiku üle, mis hõlmab kõike alates gaasi- ja õhukompressoritest, keevitusseadmetest, elektrilistest tööriistadest kuni puhastustehnika, -kemikaalide ja -seadmeteni. Kas vajate kõrgsurvepesu süsteemi või spetsiaalseid autoakude testreid? Aircom pakub terviklahendusi, mis vastavad teie kõige spetsiifilisematele vajadustele.

Aircomi väärtused peegelduvad meie teenustes ja toodetes. Oleme ausad oma lubadustes, oleme eesmärgile suunatud, oleme paindlikud ja arvestame alati teie vajadustega. Lisaks tootevalikule pakume professionaalset ja kiiret tooteabi, tagades, et te ei jääks kunagi hätta oma valikuga.

Aircom ei ole lihtsalt ettevõte, vaid teie partner teel suurepäraste tööriistade ja seadmeteni. Teeme koostööd teiega, et tagada, et saaksite täpselt need seadmed, mis vastavad teie vajadustele. Ärge leppige vähemaga kui parim - valige Aircom ja laske meil näidata teile, mida tähendab tõeline kvaliteet ja usaldusväärsus tööriistamaailmas.

Meie tootevalikut saate uudistada meie kodulehel!

Koduleht

AIRCOM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Merle S.

Tööriistade valik AIRCOM.EE-s on muljetavaldav. Leidsin sealt kõik vajalikud elektrilised käsitööriistad, mida vaja oli minu töökoja jaoks. Soovitan soojalt!

- Mart P.

Aurugeneraatorid ja metallitöötlusseadmed AIRCOM.EE-st on osutunud suurepäraseks investeeringuks minu ettevõttesse. Toodete vastupidavus ja jõudlus on muljetavaldav ning hind on mõistlik.

- Sulev M.

Generaatorite ja garaažiseadmete osas ei leidnud ma paremat kohta kui AIRCOM.EE. Nende valik on lai ning hinnad on konkurentsivõimelised. Ostsin endale kuumaõhupüstoli ning olen väga rahul.

AIRCOM OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Aircom, mis on registreeritud Tallinna Linnakohtu registriosakonnas 19. veebruaril 1999, on pühendunud tööstusseadmete, -masinate, tööriistade ja varuosade müügile. Lisaks sellele on ettevõtte tegevusalade hulka kuulunud ka suruõhu-, survepesu-, õlitrasside, töökoja- ja garaazisüsteemide väljaehitus. 2022. aastal saavutas OÜ Aircom müügitulu 1,6 miljonit eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta 1,4 miljoni euroga. See näitab ettevõtte pidevat kasvu ja arengut, mis on oluline osa selle pikaajalisest strateegiast. Investeeringute osas soetas OÜ Aircom aruandeaastal

Dropdown

kõik artiklid

Õhukuivati TTK 100 S - tippdisain ja kõrge niiskuse eraldamise võime | Aircom

Pole juhus, et TTK 100 S on üks Euroopas kõige enam müüdavatest kompaktsetest õhukuivatitest: Alates standardsest hügrostaadist, mis tagab seadme muretu automa
ssb.ee
Pole juhus, et TTK 100 S on üks Euroopas kõige enam müüdavatest kompaktsetest õhukuivatitest: Alates standardsest hügrostaadist, mis tagab seadme muretu automaatse töö kuni antibakteriaalsete filtriteni välja – TTK 100 S kujutab endast kõike, mida üks tänapäeva kuivati olema peab, sealhulgas ka hea hinna ja kvaliteedi suhe!

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.