Rohkema info nägemiseks:

HOLMES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7895; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HOLMES OÜ kohta arvamuslugu!"

HOLMES OÜ hetkeolukord

Juba 7895 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Holmes tegeleb aastast 1999. telesaadete tootmisega. Põhiliselt toodame nii jutu-, mängu- kui ka reisisaateid.

2022. aastal tootsime telesaateid üsna kasinalt. Jaanuaris jätkasime saatega "Suur

Lotokolmapäev" ja märtsis läksime eetrisse saatega "Kaks kanget Mehhikos", mida salvestasime 2021. novembris-detsembris. Alates augustist tegelesime saate "Kümme kaadrit" ettevalmistusega ning saade ise läks eetrisse detsembri keskel. Novembris pidime minema reisile, et salvestada järjekordne "Kahe kange" reisisaade, kuid seoses minu terviserikkega jäi sõit ära. Õnneks hoidis osaühingul elu sees oktoobrikuine otsus hakata tootma lauamänge. Esimeseks selliseks sai "Jõekalda lauamäng No.1".

2023. soovime jätkata saatega "Suur Lotokolmapäev" ja "Kümme kaadrit". Sügisel on plaan teha järg saatele "Kaks kanget". Kindlasti jätkame ka lauamängude tootmist ja toodete sortimenti laiendada.

HOLMES OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.