Rohkema info nägemiseks:

TÜRI APTEEK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 758; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TÜRI APTEEK OÜ kohta arvamuslugu!"

TÜRI APTEEK OÜ hetkeolukord

Juba 758 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

Türi Apteek OÜ on AS Türi Apteegist ümber kujundatud ning kantud äriregistrisse 31.03.1999 aastal, registrikoodiga 10544273. Türi Apteek OÜ omakapitali suuruseks on 2550 eurot ning reservkapitali suuruseks 256 eurot. Osaühingu osanike arv on 6. Ühel osanikul on 52% osadest tulenevatest häältest, ühel osanikul on 24% osadest tulenevatest häältest, ühel osanikul on 12% osadest tulenevatest häältest ja kolmel osanikul on 4% osadest tulenevatest häältest.

Osaühingu juhatus on vastavalt põhikirjale kolmeliikmeline ja valitakse üldkoosolekul tähtajatult. Praegune juhatus on valitud 2022. aastal ning sinna kuuluvad Türi Apteegis proviisoritena töötavad osanikud Anne Simson, Elve Nukka ja Helve Kirsipuu. Juhatuse esimeheks on valitud proviisor- juhataja Anne Simson.

Türi Apteek OÜ tegevusalaks on apteegialane tegevus, Ravimiameti tegevusluba nr 216 Türi Apteek OÜ-le on kehtiv. Apteek on vastavusse viidud Tervisekaitse, Ravimiameti, Andmekaitse, Toidu- ja Veterinaariaameti, Keskkonnaameti ja Tuletõrjealaste nõuetega.

Apteegi käive 2022.aastal vähenes võrreldes eelneva 2021 aastaga.

Eeloleval aastal suuremaid investeeringuid pole ette näha.

Osaühingu töötajate arv on 6 , neist 2 proviisorit ja 2 farmatseut ning osalise tööajaga raamatupidaja ja koristaja- pesija.

2022 aastal kulus töötajate töötasudeks kokku 87177 eurot.

Juhatuse liikmete töö juhatuses on tasustamata.

TÜRI APTEEK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.