Rohkema info nägemiseks:

ERILAENG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 312; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ERILAENG OÜ kohta arvamuslugu!"

ERILAENG OÜ hetkeolukord

Juba 312 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Erilaeng OÜ on asutatud 1999.a. mais.

OÜ Erilaeng on ettevõtte, mis tegeleb Kaubavedu maanteel (puistekauba - nt vili, jahu, tsement, liiv, süsi jms) maanteevedu EMTAK 49411 ja

Muude kasutatud kaupade jaemüük EMTAK 47799.

2022. aastaaruanne sisaldab periood alates 01.01.2022. a. kuni 31.12.2022.a. möödunud aasta oli kasum 1 430 EUR.

OÜ Erilaeng 2022 majandusaastal keskmine töötajate arv oli 1 töötaja. Ettevõtte poolt majandusaasta jooksul arvestatud palgad moodustasid kokku 14 089 EUR ( s.h. sootsiaalmaks ja töötuskindlustusmaks).

Juhatuse liikme tasu ei makstud.

OÜ Erilaeng põhieesmjargiks jargmisel majandusaastal on teenuste täistumine ning firma turupositsiooni säitmine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel.

Programme eesmärgiks on: - hinna ja kvaliteedi optimaalne suhe eest; - professionalsete teenuste pakkumine kliendile; - võimalus pakkuta teenuste universaalset paketti; - konkurentide müügipoliitika analüüs; - uute töökohtade moodustamine; - teenuste huga ja hinnaväärtuse kasv Eestis.

ERILAENG OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.