Rohkema info nägemiseks:

SAARETU OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume erinevaid teenuseid veekogude rajamiseks, puhastamiseks ja hooldamiseks. Omame aastatepikkust kogemust ning professionaalset meeskonda, et tagada kvaliteetne ja usaldusväärne teenus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kujutlege ette ettevõtet, kus kogemus, pühendumine ja innovatsioon kohtuvad. Saaretu OÜ on just see ettevõte, kus eksperdid vesiehituse ja infrastruktuuri ehituse valdkonnas on ühendanud jõud, et pakkuda Eestile parimaid lahendusi. Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse üle, olles alates 1999. aastast usaldusväärne partner mitmete oluliste projektide elluviimisel üle Eesti.

Saaretu OÜ on spetsialiseerunud mitmetele valdkondadele, mis hõlmavad vesiehitust, side-, elektri-, vee- ja kanalisatsioonitrasside ehitust ning pinnase horisontaalpuurimist. Viimane on meetod, mis on mitte ainult taskukohane, vaid ka keskkonnasõbralik ja efektiivne. Pinnase horisontaalpuurimise abil suudame paigaldada torusid ja kaableid sinna, kus traditsioonilised meetodid ebaõnnestuvad, vältides samal ajal lisatöid ja keskkonnamõjusid.

Meie visioon on lihtne: luua infrastruktuur, mis teenib inimesi ja kingib neile positiivseid emotsioone. Me ei ole lihtsalt ehitajad; me oleme probleemilahendajad. Lisaks vesiehitusele pakume ka teedeehitust ja tehnikarenti. Meie teedeehitusprojektid kajastavad meie pühendumust kvaliteedile ja ohutusele. Meie tehnikarent aga annab klientidele võimaluse kasutada meie kõrgtehnoloogilist tehnikat koos kogenud juhtidega.

Küsimus, mida võiksite endalt küsida, on: miks valida Saaretu OÜ? Meie vastus on lihtne. Meie kogemus, põhjalik arusaam klientide vajadustest ja pidev pühendumus tipptasemele muudavad meid parimaks valikuks. Me ei tee lihtsalt ehitustöid. Me loome kestvaid suhteid ja tarbijakogemusi, mis jäävad meelde.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma vesiehitus- või infrastruktuuriprojektide jaoks, ärge kartke meiega ühendust võtta. Oleme siin, et kuulata teie ideid ja vajadusi ning leida koos teiega parimad lahendused. Ükskõik kui keeruline projekt võib tunduda, oleme valmis võtma väljakutse vastu ja tagama teie rahulolu.

Olge osa meie põnevasse ja innovatiivsesse maailma. Valige Saaretu OÜ ja avastage ehitusmaailma uus laine. Ootame teiega koostööd ja ühist teekonda parema tuleviku suunas!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

SAARETU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari O.

Nende professionaalsus ja täpsus olid muljetavaldavad.

- Jaanika R.

Saaretu OÜ meeskond oli väga abivalmis ja lahendas meie probleemid kiiresti ja tõhusalt.

- Toomas T.

Nende meeskond oli alati kättesaadav ja valmis aitama.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SAARETU OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Saaretu, mis on tuntud oma kaeve- ja mullatööde poolest, alustas oma tegevust 1999. aasta septembris. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid teenuseid. 2021. aasta märtsis sõlmis OÜ Saaretu notariaalse jagunemiskava, mille kohaselt viidi läbi ettevõtte jagunemine eraldumise teel. Jagunemise tulemusena anti osa varadest üle uuele, jagunemise käigus asutatud ettevõttele Saaretu Haldus OÜ.2022. aastal saavutas OÜ Saaretu märkimisväärse müügitulu, mis ulatus 3 069 671 euroni. See näitaja suurenes võrreldes eelmise aastaga

Dropdown

kõik artiklid

Millised on uued innovatsioonid ja mis huvitavat toimub lähitulevikus vesiehituse valdkonnas?

Veekogude rajamine on järjest olulisem teema ning lähitulevikus ootavad meid ees põnevad arengud vesiehituse valdkonnas. Uued tehnoloogiad ja innovatsioonid või
ssb.ee
Veekogude rajamine on järjest olulisem teema ning lähitulevikus ootavad meid ees põnevad arengud vesiehituse valdkonnas. Uued tehnoloogiad ja innovatsioonid võimaldavad meil ehitada veelgi keskkonnasõbralikumalt ning efektiivsemalt. Üheks oluliseks trendiks on taastuvenergia kasutamine vesiehituses. Veepäikesepaneelid, mis kasutavad päikeseenergiat veepumbasüsteemide tööks, võivad muutuda üha populaarsemaks. Samuti võib hakata kasutama vesiekstraktoreid, mis võimaldavad saada energiat voolava veega seotud erinevate protsesside käigus. Teine oluline suundumus on veekogude ökoloogilise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.