Rohkema info nägemiseks:

ANU AIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3346; jälgijaid - 22. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ANU AIT OÜ kohta arvamuslugu!"

ANU AIT OÜ hetkeolukord

Juba 3346 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 13 korda.

Tegevusaruanne 2022

Anu Ait OÜ on asutatud 1999 aastal. Ettevõte tegeleb põllumajandusloomade spetsiaaltäiend- ja mineraalsöötade tootmise ning müügiga.

Ettevõte alustas loomasöötade vahendustegevusega, alates 2007. a lõpust on ettevõttel oma tootmisüksus. Ettevõtte klientideks on Eesti looma- ja linnukasvatusettevõtted. Lisaks Eestile on ettevõtte olulised sihtturud ka Soome ja Läti.

Aktiivseid kliente Eestist ja välisriikidest on üle 200.

2022. aastal oli planeeritud läbi täiendavate sihtturgude kaasamise ekspordimahtusid suurendada, kuid COVID-19 piirangud raskendavad seda oluliselt.

Osaühingule Anu Ait kuulub 5 kaubamärki: Corrida, Credo, Anu Ait, Vatsa Kange ja Vatsa Vägev. Lisaks spetsiaaltäiend- ja mineraalsöötadele tootmisele ja müümisele pakub ettevõte ka loomakasvatus- ja söötmisalast nõustamist.

Ettevõte on saavutanud tiheda koostöö mitme maailmamastaabis tuntud ja suure loomade spetsiaaltäiendsöötasid tootva ettevõttega Belgiast, Hollandist ja Austriast, kellega koostöös korraldati mitmeid loomakasvatusettevõtetele suunatud loomakasvatus- ja söötmisalaseid koolitusi. Koolitustegevuse eesmärk on suurendada kohalike ettevõtete teadlikkust loomakasvatusliku tootmistegevuse efektiivsemaks muutmisest läbi teaduslikult katsetatud ja põhjendatud metoodika kasutamise. Ettevõte plaanib koostöös välispartneritega jätkata aktiivset koolitustegevust ja tootearendust ka 2022. aastal.

OÜ Anu Ait tegeleb aktiivselt kohaliku ettevõtluse arendamisega, selleks tehakse koostööd paljude Eesti ettevõtetega.

Tootearenduse ja spetsialistide kaasamiseks tehakse tihedat koostööd Eesti Maaülikooliga. Ettevõte tegeleb aktiivselt noorte spetsialistide kaasamise ning koolitamisega, läbi mille võetakse ettevõttes kasutusele järjest innovaatilisemaid lahendusi, mis tagavad operatiivsema tegevuse nii ettevõtte erinevates osakondades kui ka partnerite ja klientidega.

OÜ Anu Ait juhatus on 1 liikmeline ning juhatuse liikmele ei ole juhatuse liikme tasu makstud. Aasta keskmine töötajate arv oli 7.

Peamised näitajad ja finantssuhtarvud: 2022.a 2021.a

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 1,66 2,05

Võlakordaja 0,55 0,53

Likviidsuskordaja 0,74 1,00

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: - Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused - Võlakordaja (kordades) = kohustised kokku/ varad kokku - Likviidsuskordaja (kordades) = (käibevara miinus varud) / lühiajalised kohustised

ANU AIT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.