Rohkema info nägemiseks:

KLAARSUS OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4069; jälgijaid - 11. Arvustusi - 1; Artikleid 10+ "Kirjuta KLAARSUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas kristallid ja väeesemed võiksid sinu elu rikastada ja tasakaalu tuua? Kui jah, siis astu sisse Klaarsuse imelisse maailma, kus kristallid ja looduslikud mineraalid on eneseavastamise ning harmoonilise elustiili võtmeks.

Klaarsuson perekondlik kristallistuudio, mida juhivad Leie ja Kalev Klaar. Nende südameasi on tuua klaarsust ja rahu inimeste igapäevaellu, pakkudes laia valikut puhtaid ja hoolikalt hoitud kristalle ning väeesemeid. Klaarsuse Kristallistuudio asub Haabneemes, Viimsi linnamürast eemal, luues hubase ja rahuliku keskkonna, kus igaühel on võimalus leida endale sobivaid kristalle ning luua oma kätega kauneid ehteid.

Üks oluline põhimõte, mida Klaarsus järgib, on usaldus oma sisetunde vastu. Siin julgustatakse igaüht kasutama oma tunnetust ja valima kristalle ning väeesemeid oma südame järgi. Kristallide valikul pole õigeid ega valesid vastuseid, vaid oluline on see, mida sina ise tunned ja soovid.

Klaarsuse Kristallistuudio ei ole lihtsalt kauplus, vaid ka kohtumispaik looduslähedase elustiili huvilistele. Siin saab osaleda erinevates töötubades ja koosviibimistes, kus saad jagada kogemusi teiste kristallisõpradega ning avardada oma teadmisi ja teadlikkust. Lisaks pakub stuudio võimalust ise valmistada kristallehteid, laadides neisse omaenda väe ja kavatsused.

Klaarsus hoolitseb oma kristallide eest, tagades, et need oleksid alati puhtad ja laetud positiivse energiaga. Kristalle puhastatakse ja laetakse regulaarselt maapinnal, kus nad saavad ühenduse loodusega ja taastavad oma energiavarud.

Lisaks oma ainulaadsetele toodetele ja teenustele teeb Klaarsus koostööd erinevate väekate inimestega, kes jagavad oma teadmisi ja annavad nõuandeid kristallide ja looduslähedase elustiili kohta. Stuudio külalised saavad nautida mitmekesist ürituste programmi ning jälgida Klaarsuse tegemisi Instagramis ja Facebookis.

Kui soovid avastada kristallide maailma, leida enda jaoks sobivaid väeesemeid või lihtsalt veeta aega inspireerivas keskkonnas, siis ootab Klaarsus sind avasüli Haabneemes. Astu läbi, avasta oma sisemine klaarsus ja koge rahu ning tasakaalu kristallilise elustiili abil.

Võta meiega ühendust ja saame koos avastada kristallide maailma ning looduslähedase elustiili võlusid. Oleme alati valmis sind tervitama ja aitama sul leida just need kristallid, mis sobivad sinu teekonnal. Tule külla Klaarsus OÜ-sse ning astu sammu rahulolu, rõõmu ja eneseleidmise suunas!

Külasta meie e-poodi juba täna ning leia endale sobiv toode!

e-pood

KLAARSUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina S.

Kristallide valik on imeline ja teenindus väga sõbralik.

- Anu K.

Klaarsuse lõhnad ja väeseemned on minu igapäevaelu osaks saanud. Aitäh!

- Ene E.

Nende kristallid ja veelaadijad on minu kodu lahutamatu osa.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mis on eeterlikud õlid?

Eeterlikud õlid on olnud inimeste jaoks kasutuses tuhandeid aastaid, leides rakendust nii meditsiinis, lõhnastamisel kui ka vaimse tervise edendamisel. Need looduslikud aroomid mitte ainult ei lõhna imeliselt, vaid omavad ka tervist ja heaolu toetavaid omadusi. Selles artiklis uurime lähemalt eeterlike õlide maagiat ja nende kasutamise võimalusi igapäevaelus. Eeterlikud õlid on taimedest saadud kontsentreeritud vedelikud, mis sisaldavad taime erinevaid bioaktiivseid ühendeid ja aroome. Need õlid võib eraldada taimedest destilleerimise, pressimise või ekstraheerimise teel. Iga eeterlik õli

Dropdown

kõik artiklid

KLAARSUS OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte peamisteks tegevusvaldkondadeks on heaolutoodete müük internetis e-poe ja kodukaupluse kaudu . 2022. aastal jätkasime kodustuudio arendamist, laiendas
ssb.ee
Ettevõtte peamisteks tegevusvaldkondadeks on heaolutoodete müük internetis e-poe ja kodukaupluse kaudu . 2022. aastal jätkasime kodustuudio arendamist, laiendasime tootevalikut ja jätkasime töötubade korraldamist. Järgneval majandusaastal kavatseb Ettevõte jätkata valitud tegevusaladel ning parandada Klaarsuse tootevalikut ja turundust e-poe klaarsus.com kaudu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.