Rohkema info nägemiseks:

FORTUNA TRAVEL OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2795; jälgijaid - 144. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta FORTUNA TRAVEL OÜ kohta arvamuslugu!"

FORTUNA TRAVEL OÜ hetkeolukord

Juba 2795 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 144 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Fortuna Traveli hotell Hilton Tallinn Park avas oma uksed 1. juunil 2016. Hotellil on pakkuda 202 numbrituba, millest 27 on sviidid, ning konverentsi- ja ürituseruume, mis mahutavad kuni 800 inimest. Lisaks on hotellis ka kaks toitlustuskohta. Pearestoran „The Able Butcher“ pakub suurt valikut liharoogasid, millest esikohal on loomaliha, ning lobby-baar on tavapärane kogu päeva lounge-tüüpi baar. Kohvikusse ja restorani on oodatud nii hotelli külalised kui ka teised külastajad. Hotellis asuv spaa- ja tervisekeskus koos terrassiga on tõeline Hilton Eforea Spa, kus on 15 m soojendusega sisebassein, mullivann, saun, aurusaun ning lõõgastusala. Samuti saavad külastajad nautida erinevaid massaaži- ja iluprotseduure. Hotellis asub ka kasiino, mis aga ei kuulu OÜ-le Fortuna Travel.

2022. aasta ülevaade ja Covid-19 mõju 2019. aasta lõpus ilmusid Hiinast esmakordselt uudised Covid-19 (koroonaviirus) kohta. 2019. aasta lõpuks oli raporteeritud Maailma

Terviseorganisatsioonile piiratud hulgast tundmatu viiruse juhtudest. 2020. aasta esimeste kuudega oli viirus juba ülemaailmselt levinud, kvalifitseerudes pandeemiana ning seetõttu käsitleti seda kui 2019. aasta majandusaasta aruande bilansijärgse mittekorrigeeriva sündmusena.

Nagu järgnevalt kirjeldatud, oli Covid-19’l oluline mõju 2020. aasta ja 2021. aasta tulemusele. 2022. aasta oli hotelli jaoks kuues täismajutusaasta. Covid-19 pandeemia ning sellega kaasnenud siseriiklikud ning riikide vahelised piirangud jätsid ettevõtte tegevusele ja tulemustele tugeva jälje 2020-2021. Juhtkond keskendus Covid-19 puhangu ajal kulude ja likviidsuse juhtimisele, sõlmides kokkuleppeid nii tarnijate kui üürileandjaga. 2022. aastal olid vaatamata nõudluse langemisest siiski suurem osa hotellis veedetud öödest seotud vaba aja veetmise ja ärireisidega, mis osutab samasugusele ärisegmendile, nagu hotellil oli eelnevatel aastatel. Enamik hotellis peatunud külalistest olid

Soome ja Eesti kodanikud.

Talendiarenduse valdkonnas keskendus juhtkond jätkuvalt meeskonnaliikmete hoidmisele arendamise ja edutamise kaudu, samas kui väline värbamine piirdub äri vajadustega. Põhirõhk jääb meeskonnaliikmete kaasatuse jätkuvale suurendamisele ja jõupingutuste laiendamisele noorte kui tulevaste talentide köitmisel. Hotell on jätkuvalt aktiivne kohalikus kogukonnas, tehes koostööd kohalike liikmetega, milleks on näiteks

Tallinna Teeninduskool, Toidupank, Minu unistuste päev, toetades aktiivselt nende sõnumit. Lisaks püüab hotell alati parandada oma keskkonnategevuse tulemuslikkust energiatõhususe ja jäätmete vähendamise osas ning kasutada samal ajal kohalikke tarnijaid, eeldusel, et see on mõistlik ja võimalik.

Ruumid on varustatud säästulampide ja nutikate liikumisanduritega, mis jälgivad valgustuse ja konditsioneeri muutusi.

Ringlussevõtu ja taaskasutamise algatused aitavad vähendada prügilatesse suunatavate jäätmete hulka.

Elektri- ja veetarbimist mõõdetakse ja analüüsitakse regulaarselt.

Hotelliäri arengut mõjutavad riigi majanduskasvu tempo, tarbijate sissetulekud ja maksevõime, rahasektori olukord, peamiste hinnastavate kaupade ja materjalide /kütus, elekter/ hinnatõus, tööpuudus, kulude suurenemine ja ettevõtte kasumlikkuse vähenemine. Turundusstruktuurid otsivad tegevusteks parimaid võimalusi, püüdes hoida pakutavate teenuste kõrget taset, vähendades samal ajal kulusid.

Valuuta-, krediidi- ja likviidsusriski vähendamiseks teostatakse pidevat nõuete ja krediidikohustuste seisu jälgimist.

Valuutakurssidest tuleneva riski minimeerimiseks on peaaegu kõik tehingud eurodes.

Seisuga 31.12.2022 oli ettevõtte käibekapital negatiivne summas 428 744 EUR. Ettevõtte juhtkond hindab sellest tulenevat likviidsusriski madalaks, kuna negatiivne käibekapital tuleneb osaliselt samasse konsolideerimisgruppi kuuluvalt ettevõtjalt saadud lühiajalisest laenukohustisest, mida vajadusel pikendatakse.

Sõjaline konflikt Euroopas

Käimasolev sõjaline operatsioon Ukrainas ja sellega seotud sanktsioonid Venemaa Föderatsiooni vastu mõjutasid Euroopa majandust ja maailmamajandust 2022. aastal. Tulenevalt üldisest majanduslikust olukorrast oli vajalik teha kohandusi teatud eelduste ja hinnangutes muutmist, mis mõjutasid aruandeperioodi tulemusi. Samuti esines negatiivset mõju sisendihindades, eelkõige seoses kütuse ja toorme hinnatõusuga. Juhtkond jälgib olukorda jooksvalt ning reageerib vastavalt vajadustele.

FORTUNA TRAVEL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.