Rohkema info nägemiseks:

PLUSSPANUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 855; jälgijaid - 20. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PLUSSPANUS OÜ kohta arvamuslugu!"

PLUSSPANUS OÜ hetkeolukord

Juba 855 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 20 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE

OÜ Plusspanus alustas tegevust märtsis 2000a Põhiliseks tegevusalaks on teehooldusmasinate rent.

Aruande aastal põhilselt renditi teetööde teostamiseks tehnikat.Samuti korrastati linna alluvases olevad parke.

Sel aastal lisandus uusi kliente. Nende leidmiseks ilmus reklaam meedias 2022a. andis OÜ Plusspanus tööd 11 inimesele,kellele maksti palka 163124 eur-i koos maksudega.

Juhatuseliikmele maksti palka 13047 euri koos maksudega.Ettevõte majandustegevust mõjutasid 2022a.sellised tegurid nagu diiselkütuse hind,seadusandlus ja kohaliku turu areng.Samuti tuli juurde teemaks, mis oluliselt mõjutas majandustegevust.

2022a. soetati põhivarana tehnikat 70466,67 euro eest.Osteti uusi transpordivahendeid.Uute koostööparnerite leidmine oli raske.Kulude kasvuga kallines ka teenuse hind,mille tõttu teenuste tellimine vähenes.Samuti uuendati kontoritehnikat ja töötajate töötingimusi.Töökotta osteti uusi seadmeid seadmeid.

Alustatud uue töökoja ehitusel on investeeritud 222 238 eurot.Plaanitud on käiku anda 2024 astal.Väiksed firmad on väga raskes olukorras kui nende tegevust mõjutavad ebakindel majanduslik olukord.Transpordi ettevõtetelt on liiga palju maksustatud (teemaks,raskeveokimaks)Samuti palga surve, millel on ka suured maksud.

Kulude suurenemisega(küte)oli kahjum -11439eur.Uueks teenuseks oli veoteenus Euroopas.

Alustati ka uue teenusega transpordivahendite remondiga.Järgmise majandusaasta tuleb seoses kütuse kallinemisega raske.

Järgmisel majandusaastal on plaanis tegevust laiendada pakkudes uusi teenuseid.Investeerida kasum masinapargi uuendamiseks ja moderniseerimiseks.

PLUSSPANUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.