Rohkema info nägemiseks:

PERI AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Raketiste ja tellingute süsteemid, teenused ja vineer kõik ühest kohast. Oleme usaldusväärne partner igas projekti faasis kogu ehitusprotsessi jooksul.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Sten P.

Olen kasutanud PERI tellinguid mitme ehitusprojekti jaoks ning olen alati olnud rahul nende tugevuse ja vastupidavusega.

- Germo U.

PERI raketiste süsteemid on meie ehitusprojektidel osutunud usaldusväärseks ja ohutuks valikuks. Need on lihtsalt paigaldatavad ja demonteeritavad.

- Lauri T.

PERI logistikateenus on suurepärane. Tarned on alati täpsed ja meie tellimused jõuavad alati õigeaegselt kohale.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PERI AS tegevusaruanne 2022

PERI AS on ettevõte, mille põhitegevusaladeks on raketiste ja tellingute rentimine ning müük. See on oluline osa ehitussektoris, kuna raketised ja tellingud on vajalikud ehitusprotsessi erinevates etappides. PERI AS on tuntud oma kvaliteetsete toodete ja teenuste poolest, mida nad pakuvad oma klientidele.2022. aastal näitas PERI AS märkimisväärset majanduskasvu. Ettevõtte müügitulu oli 4 810 973 eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta 3 791 105 euroga. Kasum oli samuti muljetavaldav, ulatudes 3 718 259 euroni, mis on oluline tõus võrreldes eelmise aasta 559 euroga. Bilansimaht

Dropdown

kõik artiklid

Ettevõttest - PERI

PERI, loodud 1969. aastal, on üks juhtivaid raketiste ja tellingute tootjaid maailmas. Lisaks põhitehasele ja peakorterile Weissenhornis, Saksamaal, on ettevõtt
ssb.ee
PERI, loodud 1969. aastal, on üks juhtivaid raketiste ja tellingute tootjaid maailmas. Lisaks põhitehasele ja peakorterile Weissenhornis, Saksamaal, on ettevõttel 64 tütarettevõtet ja enam kui 120 logistikakeskust üle maailma.  Ettevõte pakub tööd 7700 inimesele ja 2014. aasta käive oli 1,141 miljonit eurot.  Firma nimi tuleneb Kreeka sõnast “peri”, mis tähendab “ümber”, “ümbritsev” (eesliide, inglise keeles “around” – periscope, perimeter).

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.