Rohkema info nägemiseks:

ML VIIMISTLUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2439; jälgijaid - 15. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ML VIIMISTLUS OÜ kohta arvamuslugu!"

ML VIIMISTLUS OÜ hetkeolukord

Juba 2439 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Margus Laur (05.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

OÜ ML Viimistlus loodi 1999. aastal ning tegutseb peamiselt Eestis.

Oleme spetsialiseerunud sise- ja välisviimistlustööde pakkumisele. Teenuseid osutame peamiselt alltöövõtukorras Eesti suurematele ehitusettevõtetele. Ettevõtte teenuseid on kasutatud erinevate hoonete ehitamisel, rekonstrueerimisel: on hotelle, muuseume, kultuurikeskusi, ärikeskusi, teenindusasutusi, koole, lasteaedu, elamuid, büroosid, tootmishooneid, spordikomplekse. Pikaajalised kogemused, teenuste lai ulatus, paindlikkus, usaldusväärsus ja tähtaegadest kinnipidamine ning kvaliteet on aidanud saavutada ja aastate vältel säilitada positsiooni

Eesti ehitusturul. Sõltuvalt tellijate ootustest teostame nii väikesemahulisi viimistlustöid kui ka mastaapseid, keerukaid ja innovaatilisi projekte.

Äritegevus 2022. aasta kujunes põhitegevuse näitajate osas arvestades üldist olukorda turul ettevõtte jaoks paljude näitajate osas ootuspäraseks. Müügitulu oli 1,05 mln eurot, majandusaasta lõppes 17,0 tuh eurose kasumiga.

Ettevõtte peamine eesmärk lõppenud majandusaastal oli likviidsuse säilitamine, optimaalse hulga kvalifitseeritud tööjõuressursi säilitamine palgataseme tõusu arvestades. Järgmise majandusaasta peamiseks eesmärgiks on turul püsimine, efektiivsuse parandamine ja üldkulude vähendamine.

ML VIIMISTLUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.