Rohkema info nägemiseks:

SWECO EST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4455; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SWECO EST OÜ kohta arvamuslugu!"

SWECO EST OÜ hetkeolukord

Juba 4455 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sweco EST OÜ on Sweco AB kontserni kuuluv ettevõte. Sweco on juhtiv konsultatsioonialaseid teenuseid pakkuv ettevõte põhjamaades ja omab tugevat positsiooni Kesk-Euroopa, Ida-Euroopa ja samuti Eesti turul.

Sweco EST OÜ osutab ehitustegevuse konsultatsiooniteenuseid valdkonnas Ehituslik insener-tehniline projekteerimine ja nõustamine (EMTAK 71121).

Pakutavad teenused olid ehituse tellija esindamine, projekteerimise- ja ehituse projektijuhtimine, hangete korraldamine, omanikujärelevalve,

FIDIC lepingutingimustel põhinev Inseneriteenus, projektide ekspertiisid ja erinevad auditid ning konsultatsioonid. Peamiselt pakutakse teenused hoonete- ja rajatiste ehituse, teedeehituse ja infraehituse alal. Sweco EST OÜ on koostööparner erasektorile ja läbi riigihangete avalikule sektorile. Arvestades asjaolu, et Sweco EST OÜ on rahvusvahelise kontserni osa, on meile oluline rahvusvaheliste ettevõtetele või nende Eesti kohapealsete ettevõtetele suunatud teenuse pakkumine.

Sweco EST OÜ 2022 majandusaastat mõjutasid muutused Eesti ehitusturul, mis tulenesid mitmete kriiside mõjudest. 2022 aasta teine pool näitas ehitusturul elavnemise märke ja konsultatsioonitööde mahu üldine suurenemine avaldas positiivset mõju aasta majandustulemustele, seda vaatamata töötajate arvu vähenemisele.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Puhasrentaablus 4,6 % 3,7 %

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 2,7 3,1

ROA 6,5 % 5,3 %

ROE 9,6 % 7,3 %

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Puhasrentaablus (%) = puhaskasum/ müügitulu * 100

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustused

ROA (%) = puhaskasum/ varad kokku * 100

ROE (%) = puhaskasum/ omakapital kokku * 100

SWECO EST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.