Rohkema info nägemiseks:

SIROWA TALLINN AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7370; jälgijaid - 232. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta SIROWA TALLINN AS kohta arvamuslugu!"

SIROWA TALLINN AS hetkeolukord

Juba 7370 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 232 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AS Sirowa Tallinn kuulub kontserni Sirowa Group SIA, mis tegutseb Balti riikides, Soomes, Poolas, Tšehhis, Slovakkias, Ungaris ja Saksamaal.

2021. aastal lisandus Rumeenia. AS Sirowa Tallinn peamiseks tegevusalaks on kosmeetika, parfümeeria, salongitoodete ning hambaravi implantaatide hulgimüük Eestis. Lisaks sellele esindab AS Sirowa Tallinn ka mitmeid tuntuid ravimitootjaid.

Ettevõte on tegutsenud Eesti turul üle 20 aasta ja saanud eliitkosmeetika maaletoojate turuliidriks.

Suuremad kosmeetika ja parfümeeria kaubamärgid on Max Factor, Bourjois, Rimmel, Elizabeth Arden, Sensai, Helena Rubinstein, Hugo Boss,

Gucci, Lacoste, Calvin Klein, Burberry, Marc Jacobs, Carolina Herrera, jpt.

AS Sirowa Tallinn omab maailmakuulsate salongitoodete nagu Wella Professionals, Kadus, Sebastian, Nioxin ning OPI eksklusiivset müügi- ja esindusõigust. Suurimad hambaravi implantoloogia kaubamärgid, mida AS Sirowa Tallinn esindab on Friadent Ankylos, Geistlich Pharma ja

Septodont.

Tuntumad ravimitootjad, mida AS Sirowa Tallinn esindab, on Dr August Wolff ja Dr Kurt Wolff, Queisser Pharma, Medopharm Hübner, Dr A&L

Schmidgall, Trimb Healthcare ja HRA Pharma.

Alates aastast 2022 esindab Sirowa Tallinn AS ka kaubamärki Bausch & Lomb, mis omab ärikasvule suurt positiivset mõju.

ASi Sirowa Tallinn poolt esindatud kaubad on toodetud Euroopa Liidu suuremates liikmesriikides nagu Saksamaa, Hispaania, Itaalia, Inglismaa ja Prantsusmaa. Lisaks sellele tuuakse Eestisse kaupu Ameerika Ühendriikidest, Jaapanist ja Šveitsist, mida imporditakse peamiselt tootjate

Euroopa esindustest.

AS Sirowa Talllinn omab keskladu Tallinnas, mis osutab laoteenust teistele kontsernis asuvate ettevõtete Baltikumi ja Soome klientidele.

AS Sirowa Tallinn omab tütarettevõtet Sirowa Finland Ltd Oy, kes on juhtivaks kosmeetika hulgimüügifirmaks Soomes ja tütarettevõtet My Dolce

Vita Look OÜ, mis on tänaseks likvideerimisel. AS Sirowa Tallinn omab filiaali Saksamaal, mis tegeleb kaupade logistikaga tootja ja kontsernis asuvate keskladude vahel.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutaks järgmiste majandusaastate tulemusi.

Veebruaris 2022. aastal alanud Vene-Ukraina konflikt on äritegevust mõjutanud vähe. Mõned väikse tähtsusega tooted on müünud paremini, sest Venemaa ja Valgevene konkureerivad tooted on turult kõrvaldatud. Mõned kampaaniad on tootjad regioonis edasi lükanud. Tootjate tarneraskused on saanud palju leevendust, kuna oleme saanud omale enne Vene turule planeeritud mahte mida sinna enam ei saadeta.

Sirowa Tallinn AS-i äritegevuses esineb hooajalisi kõikumisi. Kosmeetika ja juuksehooldustoodete peamine müügitulu kujuneb neljandas kvartalis, mis on tingitud tarbijate ostukäitumisest ja jõuluperioodi rohketest kampaaniatest. Ravimite müügitulu mõjutab viiruste suurem levik kevadel, sügisel ja talvel, mille tõttu vajadus ravimite järele ka suurem.

Ettevõtte tegevusega ei kaasne finantsriske. Valuutakursside risk puudub, sest tehingud tehakse eurodes. Intressimäärade risk puudub, sest on fikseeritud intressid ja euribori võimaliku muutuse mõju on ebaoluline. Samuti ei oma börsikursside muutumised ettevõtte äritegevusele olulist mõju.

Kuna Sirowa Tallinn AS toob pakendatud kaupa maale ja pakendab ning müüb ka ise kaupu Eesti turule, siis tekkivad pakendijäätmed võivad omada mõju keskkonnale. Kliendilepinguga on antud Eesti turule müüdavate toodete pakendite kogumise ja taaskasutuse sihtarvude täitmise kohustused üle Tootjavastutusorganisatsioon OÜ-le. Ettevõttele jääv veosepakend kogutakse kokku ja saadetakse kogumispunkti.

SIROWA TALLINN AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.