Rohkema info nägemiseks:

CENTER SERVICES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1862; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CENTER SERVICES OÜ kohta arvamuslugu!"

CENTER SERVICES OÜ hetkeolukord

Juba 1862 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 241 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Center Services põhitegevuseks on liiklusvahendite, traktorite ja liikurmasinate tehnoülevaatused ja tehnokontrollid ning mootorsõidukite diagnostika, remont ja hooldus.

Teenuste osutamiseks on ettevõte soetanud kinnistu, millele ehitati teenindus- ja ärihoone, ning soetati eriseadmed.

Osaühingu tegevuseks majandusaastal oli: * Pärnu mnt 552 tehnokeskuse hoone ja hoone ümbruse korrashoid ja hooldus; * Seadmete hooldus ja korrashoid; * Seadmete uuendamine; * Töötatajate koolitamine; * Liiklusvahendite, traktorite ja liikurmasinate tehnoülevaatused; * Mootorsõidukite diagnostika, remont ja hooldus; * Tehnokontrollide teostamine; * Äripartneritega läbirääkimised EL-s * Projekteerimistööd hoone laiendamiseks.

2022. majandusaastal töötas OÜ Center Services keskmiselt 6 töötajat (taandatud täistööajale), kelle töötasufond moodustas 276 390 eurot. Juhatuse liikmete tööd 2022. majandusaastal eraldi ei tasustatud.

CENTER SERVICES OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.