Rohkema info nägemiseks:

REALISEERIMISKESKUS OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7531; jälgijaid - 28. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta REALISEERIMISKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

REALISEERIMISKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 7531 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 28 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 55 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte majandusaasta oli edukas, näidates positiivset tulemust kasumi näol. 2022 aasta bilansimaht oli 5,6 miljonit eurot, mis kajastab ettevõtte vara ja kohustuste kogusummat majandusaasta lõpus.

Ettevõtte kasum 2022 aastal 900 616 eurot, mis näitab ettevõtte tegevuse tulemuslikkust ja kasumlikkust majandusaasta jooksul. See tulemus peegeldab kindlat juhtimist, tõhusaid äriprotsesse ning kasvavat nõudlust ettevõtte toodete järele.

Ettevõtte edu on tingitud mitmetest teguritest, sealhulgas tõhusast kulude juhtimisest, strateegilistest otsustest, stabiilsest laienemisest ja edukatest turundusstrateegiatest.

Ettevõtte juhtkond ja töötajad on pühendunud jätkuvalt ettevõtte arendamisele ja kasumlikkuse säilitamisele, tagades klientidele üha laieneva valiku kvaliteetseid tooteid ning jätkusuutliku majandusliku kasu.

2021 aastal viidi lõpule WMS juurutusprotsess Realiseerimiskeskuse laos ja kauplustes. Kõik kaubad võetakse vastu ning liiguvad välja digitaalset andmelugerit kasutades. Laoprotsesside digitaliseerimine on andnud võimaluse korrastada laos kaupade paigutust ning märkimisväärselt vähendada laoprotsessidega seonduvat administratiivset tööd. 2022 aastal juurutati automaatne kaupade tellimise süsteem põhilaost kauplustele et minimeerida võimalikke inimlikke eksimusi ning automatiseerida tööülesandeid mida varasemalt pidi teostama inimene. Loodi süsteem mis annab ülevaate kaupade liikumisest ning välistab olukorra kus mõni toode või tooterühm võiks eksimuse tõttu lattu seisma jääda. Aruandeaastal on suurt rõhku pandud ettevõtte üksuste protseduurireeglite täiendamisele et tagada tööprotsesside produktiivsus ning tulemuslikkus.

Ettevõtte peamiseks äritegevuse toimumise piirkonnaks on Eesti ja EU riigid. Peamisteks ärisegmendiks on jaekaubandus.

2022 aasta müügitulu oli summas 15,3 milj/€ ning 99% sellest moodustas jaemüük kauplustes ja epoes.

Meie kauplused 2022 aastal 2022 aastasse jäi uue kaupluse avamine Kuressaares Euromarketi kaubamärgi all.

REALISEERIMISKESKUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.