Rohkema info nägemiseks:

DEMOVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 855; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DEMOVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

DEMOVARA OÜ hetkeolukord

Juba 855 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Marju Karimõisa (22.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

OÜ Demovara on väikeettevõte kelle põhitegevusalaks 2022.a. oli kardinate, sisustustekstiilide ja rõivaste valmistamine ning müük.

Osaühingu töökogemus selles valdkonnas sai alguse juba 2002.aastast ja kõrvaltegevusena aruandeaastal teostati kinnisvaraalaseid vahendusteenuseid.

OÜ Demovara õmblussalong Avante teostab nii sisustustekstiilide kui ka individuaalõmblusteenust. Ettevõte pakub nii klassikalisi, kui ka modernseid aknakatete lahendusi. Ettevõtte suuremad tarnijad on Karnaluks OÜ, Sunorek AS ja Veepisar AS. Firma on abiks ka omanäolise interjööri kujundamisel.

OÜ Demovara netokäive 2022.a majandusaastal oli 171 742 eurot, mis võrreldes eelneva perioodiga tõusis 97%.

Seoses suure käibetõusuga teenis ettevõte antud majandusaastal puhaskasumit 50 533 eurot. Õmblusteenuseid osutati kogukäibest 88,3 % summas 151 678 eurot ja kinnisvaraalane vahendusteenuseid osutati kogukäibest 11.7% summas 20 064 eurot. Osaühingu õmblustoodang ja teenused realiseeriti Eesti Vabariigis.

Äriühingu juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikmele 2022.aastal tasuti tema töö eest tasu summas 6 995 eurot, millele lisanduvad sotsiaalkindlustusmaksed. Juhatuse liige aruandeaastal soodustusi saanud ei ole.Ka ei ole aruandeaastal juhatuse liikmega seotud isikutele teostatud mingeid väljamakseid, neile ei ole tehtud soodustusi ega antud laene ja neil ei ole muid kohustusi OÜ Demovara ees. Juhatuse liiget ei ole aruandeaastal tagasi kutsutud ega välja vahetatud.

Töötajate nimestikuline arv aasta lõpul oli 3 ja aruandeaasta keskmine nimestikuline töötajate arv oli 3. Aruandeaasta kogu palgafondi kulu oli 21 933 eurot, seal hulgas töötasud 9 460 eurot, juhatuse liikmetasu 6 995 ja sotsiaalkindlustusmaksed summas 5 478 eurot.

OÜ Demovara jätkab ka edaspidi oma põhikirjalist tegevusega otsides uusi suundi ettevõtte arengus.

DEMOVARA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.