Rohkema info nägemiseks:

AKUBENS KOOLITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 432; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AKUBENS KOOLITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

AKUBENS KOOLITUS OÜ hetkeolukord

Juba 432 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

Akubens Koolitus OÜ põhitegevuseks on Töötukassa koolituspartnerina Täiskasvanute koolituse seaduse alusel töötutele koolitus- ja nõustamisteenuse osutamine.Muu õppe osakaal on mõni tuhat eurot – peamiselt huvikool, eraisikust keeleõppijad.

Akubens Koolitus OÜ on Töötukassa poolt osutatavate sotsiaalsete teenuste osutamise alltöövõtjaks. Töötukassale teenuste osutamise eripäraks on see, et koolitajal on keelatud oma teenusele reklaami tegemine, sest "Kliendi koolitamisvajaduse selgitab välja töötukassa" (Koolituskaardi põhimõtted punkt 1.4). Ehk tegu pole teenuse pakkumisega vabaturul, vaid otsese delegeeritud alltöövõtuga. Kõnealune koolituskaardi leping on tähtajaline.

Töötutele pakutaval teenusel on ka kutseõppe tunnused, sest vastavalt

Kutseharidusstandardile paragrahv 2 p 7 peab tööleasuja olema võimeline suhtlema tööalaselt ametlikus riigikeeles. Seega liigitub otseselt ametioskustega seostatud riigikeeleõpe kutseõppe alla, nagu see on ka näiteks arvuti kasutamise oskuse korral.

Vastavalt määrusele „Ametniku, töötaja ning füüsilisest isikust ettevõtja eesti keele oskuse ja kasutamise nõuded“ [RT I, 23.04.2013, 9 - jõust. 26.04.2013] on kehtestatud kohustusliku eesti keele oskuse tase „Keeleseaduse” § 23 lõigetes 1 ja 2 loetletud isikutele, samuti vastavate keelekasutusolukordade iseloomustused.

Akubens Koolitus OÜ õpe tagab, et töötajad või ametnikud, kellelt ametialaste kohustuste ja tööülesannete täitmiseks nõutakse eesti keele oskust, valdaksid eesti keelt nõutaval tasemel.

Akubens Koolitus OÜ tegutseb vaid Eestis.

AKUBENS KOOLITUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.