Rohkema info nägemiseks:

AUTOVÄRVI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Aitame Teil vormistada liiklus- ja kaskokahjusid, suhelda vajadusel kindlustusega või teha autole kereremondialast nõustamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on alates aastast 2000 olnud usaldusväärne partner Kuressaares ja üle Eesti, pakkudes kvaliteetset sõidu- ja pakiautode kereremondi teenust. Meie meeskond on pühendunud sellele, et taastada Teie sõiduki endine hiilgus ja tagada Teie sõidurõõm.

Meie meeskond on meie suurim vara. Oleme uhked oma kogenud ja professionaalse personali üle, kes omab rikkalikku kogemust autode kereremondi valdkonnas. Meie meeskond on pühendunud oma tööle ning iga meie meeskonnaliige jagab kirge autode vastu. Teeme kõik endast oleneva, et teie sõiduk näeks välja nagu uus.

Meie ettevõtte tegevus hõlmab paljusid valdkondi, kuid meie peamine fookus on sõiduki kereremont. Oleme uhked oma koostööpartnerite üle, kuhu kuuluvad juhtivad kindlustusfirmad, autoesindused ja eraisikud. Meie eesmärk on olla Teie usaldusväärne partner, kui on vaja vormistada liiklus- või kaskokahjusid, suhelda kindlustusega või saada professionaalset kereremondialast nõustamist.

Meie eesmärk on mitte ainult taastada Teie sõiduki välimus, vaid tagada ka Teie turvalisus ja sõidumugavus. Meie pühendumus ja kogemus on Teie teenistuses, et viia Teie auto tagasi teele, paremana kui kunagi varem. Tänu meie professionaalsele meeskonnale ja tõestatud kogemusele võite olla kindel, et olete usaldanud oma sõiduki parimatele eksperdidele.

Ootame Teid külla meie Kuressaare keskusesse või võtke meiega ühendust, et teada saada, kuidas saame Teid aidata. Teie rahulolu on meie prioriteet ning oleme valmis pakkuma Teile parimat autokereremondi kogemust.

Autovärvi OÜ - Teie autode usaldusväärne partner!

Vaata rohkem

AUTOVÄRVI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu K.

Usaldusväärne kere- ja värvitöökoda Saaremaal. Hinnapakkumist saades olin väga üllatunud, kui soodsalt teenuseid pakutakse. Kõik eksperdid tegutsevad väga kiiresti ja täpselt, tööd on kõrge kvaliteediga.

- Jaanika J.

Väga professionaalne kere- ja värvitöökoda. Mulle meeldis selle töökoda täpsus ja kvaliteet – kõik tööd teostatakse suurepäraselt. Suur tänu kõigile ettevõtte töötajatele!

- Malle M.

Olen kasutanud Teie teenuseid mitu korda liiklusõnnetuste tõttu ja olen igal korral olnud väga rahul. Soovitan Teie ettevõtet kindlasti kõigile.

AUTOVÄRVI OÜ tegevusaruanne 2022

Autovärvi OÜ on ettevõte, mille põhitegevusalaks on mootorsõidukite hooldus ja remont. See on valdkond, mis nõuab pidevat tähelepanu ja pühendumist, et tagada klientidele parim teenus. Autovärvi OÜ on aastate jooksul tõestanud oma pühendumust ja professionaalsust, mis kajastub nende majandusnäitajates. Aruandeaastal 2022 oli Autovärvi OÜ müügitulu 770,8 tuhat eurot. Võrreldes eelmise aastaga, mil müügitulu oli 555,5 tuhat eurot, on ettevõtte tulu märkimisväärselt kasvanud. See näitab, et Autovärvi OÜ on suutnud oma tegevust laiendada ja klientidele pakkuda veelgi paremaid teenuseid. Samuti

Dropdown

kõik artiklid

Millised on meie pakutavad teenused?

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes suudab hoolitseda Teie sõiduki eest igas olukorras, siis Autovärvi on just see, mida vajate. Oleme alates 2000. aastast
ssb.ee
Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes suudab hoolitseda Teie sõiduki eest igas olukorras, siis Autovärvi on just see, mida vajate. Oleme alates 2000. aastast Kuressaares ja üle Eesti tegutsenud sõidu- ja pakiautode kereremondi ettevõte ning pakume mitmeid tipptasemel teenuseid, mis muudavad Teie sõiduki hooldamise ja taastamise lihtsaks ja mugavaks. Kahjukäsitlus ja kindlustusjuhtumid Meie kogenud meeskond on Teie kõrval, kui vajate abi liiklus- või kaskokahjude vormistamisel. Teeme koostööd kõikide Eesti kindlustusandjatega ja pakume kiiret ning tõhusat kahjukäsitlust. Värvitööd

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.