Rohkema info nägemiseks:

HYDROSCAND AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5824; jälgijaid - 171. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta HYDROSCAND AS kohta arvamuslugu!"

HYDROSCAND AS hetkeolukord

Juba 5824 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 171 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 57 korda.

Tegevusaruanne 2022

AS Hydroscandi 2022. aastat võib kordaläinuks pidada. Käibeks kujunes 16,9 miljonit eurot (eelmisel aastal 17,5 miljonit). Eestisisene müük oli 65% (eelmisel aastal 63%), Venemaale müüdi kaupu 0,5 miljoni euro eest aasta esimesel kahel kuul (eelmisel aastal 2,8 miljonit).

AS Hydroscandi põhitegevus on teenuse pakkumine voolikute ja nende komponentide monteerimise alal, samuti nende müügivahendus teistele äripartneritele. Hydroscand AS omab kahte sidusettevõtet väljaspool Eestit - Leedus ja Gruusias.

Aruandeaastal soetati põhivara 126 tuhande euro eest, lähitulevikus suuri investeeringuid planeeritud ei ole. Aruandeperioodil olulised uurimis- ja arendustegevuse projektid puudusid ja neid ei planeerita ka järgmistel aastatel. AS Hydroscandi majandustegevus ei mõjuta otseselt looduskeskkonda, samuti ei kaasne firma äritegevusega sotsiaalseid mõjusid.

AS Hydroscandi majandustegevuses märkimisväärset hooajalisust ei ole.

Majandusaasta ja aruande koostamise perioodil ei ole ilmnenud olulisi valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvaid riske.

Tegevuskeskkonna üldine makromajanduslik areng AS Hydroscandi majandustulemustele olulist mõju ei avalda.

2022 aastal arvestati palkadeks kokku 3,5 miljonit eurot (eelmisel aastal 3,1 miljonit), sealhulgas juhatuse liikmetele ja tegevjuhile 236 tuhat eurot (eelmisel aastal 215 tuhat eurot). Keskmine töötajate arv aruandeperioodil oli 76 töötajat (eelmisel aastal samuti 76). Nõukogus on kolm liiget. Juhatusele ja nõukogu liikmetele 2022 aastal eraldi liikmetasusid ei makstud.

AS Hydroscandi põhieesmärk on hoida oma turupositsiooni ja olla valmis muudatusteks maailmamajanduses.

Sõjategevus Ukrainas mõjutas meie tegevust 2022 aastal. Peatasime müügid Venemaale ja Valgevenesse, muutus kajastub 2022 aasta tulemustes.

2023 aastal märkimisväärset mõju 2022 aastaga võrreldes enam ei teki. Oleme muutunud majandusolukorraga kohanenud.

Järgnevalt mõned finantsseisundit iseloomustavad suhtarvud: 2022 2021

Käibe kasv / - kahanemine % (müügitulu aruandeperioodil - -4 21 müügitulu võrdlusperioodil) / müügitulu võrdlusperioodil*100

Kasumi kasv / kahanemine % (puhaskasum aruandeperioodil - puhaskasum võrdlusperioodil) 33 62 / puhaskasum võrdlusperioodil *100

Puhasrentaablus % 13 9 (puhaskasum / müügitulu)*100

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja kordades 4 3 (käibevara / lühiajalised kohustised)

ROA % 23 17 (puhaskasum / varad)*100

ROE % 29 24 (puhaskasum / omakapital)*100

HYDROSCAND AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.