Rohkema info nägemiseks:

TALUKARTUL TÜH

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme üks Eesti suurimaid pestud-pakendatud toidukartuli tootjaid ning meilt on pärit arvestatav osa Eestis müüdavast sertifitseeritud seemnekartulist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Südames lopsakas maapiirkonnas, kus muld on viljakas ja kasvatamise traditsioon sügav, oleme me TALUKARTUL TÜH pühendunud tipptasemel seemnekartulite kasvatamise kunstile ja teadusele. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Me spetsialiseerume tipptasemel seemnekartulite kasvatamisele ja müügile, tagades, et iga istutatud mugulal on potentsiaal kasvada rikkalikuks saagiks.

Meie teekond algas pühendumusest tipptasemele ja kirglikkusest põllumajanduse vastu. Me mõistsime varakult, et Kasvata usaldusega, meie kliendid vajavad rohkem kui lihtsalt seemnekartuleid; nad vajavad kvaliteedi, usaldusväärsuse ja erakordse saagikuse lubadust. Seetõttu valime ja hooldame meie seemnekartuleid hoolikalt, järgides kõrgeimaid kvaliteedistandardeid.

Meie seemnekartulite valikus on sorte, mida hindavad nii põllumehed kui ka aednikud. Alates vastupidavast Merle - A kategooria kuni mitmekülgse Lea - B kategooria ja meeldiva Lillyni, iga meie toode on meie pühendumuse tunnistus teie edule. Oleme uhked, et pakume valikut, mis vastab erinevatele kliima-, mullatüüpidele ja põllumajanduslikele vajadustele.

Kui sirvite meie e-poodi, leiate üksikasjalikku teavet iga sordi kohta, sealhulgas nende unikaalsed omadused ja optimaalsed kasvutingimused. Meie kasutajasõbralik platvorm võimaldab teil filtreerida hinna, kategooria ja populaarsuse järgi, muutes teile ideaalse valiku leidmise oma põllumajanduslike ettevõtmiste jaoks lihtsaks.

Meie pühendumus teile ulatub kaugemale müügist. Oleme siin, et toetada teid asjatundliku nõuandega, vastata teie küsimustele meie kõikehõlmava KKK kaudu ja jagada väärtuslikke teadmisi kartulikasvatuse kohta. Meie koostöö teadusringkondadega tagab, et oleme põllumajandusuuenduste esirinnas, tuues teieni parima seemnekartuli tehnoloogia.

Liituge meiega homme seemnete külvamisel ja lõigakem koos edu. TALUKARTUL TÜH-ga istutate te mitte ainult kartuleid; te kasvatate pärandit. Kasvata usaldusega ja laske meie seemnekartulitel olla teie põllumajandusteekonna aluseks.

Küsimuste, abi või tellimuse esitamiseks võtke meiega ühendust aadressil info@talukartul.ee või helistage meile numbril +372 5137159. Oleme siin, et aidata teil kasvada.

Kontakt

TALUKARTUL TÜH kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria M.

Tänu nende kartulitele oli minu saak sel aastal uskumatult suur!

- Jaan P.

Nende nõuanded kasvamistingimuste kohta olid äärmiselt kasulikud ja aitasid mul oma põllul paremaid tulemusi saavutada.

- Anu O.

Olen leidnud endale uue usaldusväärse seemnekartulite tarnija, kes pakub suurepärast kvaliteeti.

Kuidas valida õiget seemnekartulit?

Seemnekartulid ei ole lihtsalt suvalised kartulid, vaid need on spetsiaalselt kasvatatud haigustevabaks ja tervislikuks alguseks järgmisele saagile. Need on teie tulevase saagi eelkäijad, muutes nende valiku põllumajandusprotsessis kriitiliseks sammuks. Kvaliteetsed seemnekartulid viivad tugeva saagini, vähendavad haigustele vastuvõtlikkust ja suurendavad saagikust. Põllumajandusettevõtetele, talunikele ja koduaednikele võivad õiged seemnekartulid tähendada erinevust rikkaliku saagi ja pettumust valmistava saagi vahel. Valige sertifitseeritud seemnekartulid Sertifitseeritud seemnekartulid

Dropdown

kõik artiklid

Mis teeb kvaliteetsest seemnekartulist eduka saagi aluse?

Kartulikasvatus on teekond, mis algab kaua enne esimeste roheliste võrsete ilmumist mullast. See on protsess, mis nõuab hoolikat planeerimist, detailidele tähel
ssb.ee
Kartulikasvatus on teekond, mis algab kaua enne esimeste roheliste võrsete ilmumist mullast. See on protsess, mis nõuab hoolikat planeerimist, detailidele tähelepanu pööramist ja sügavat mõistmist kultuuri vajadustest. Selles postituses uurime kartuli põnevat teekonda seemnekartulite valikust kuni koristushetkeni. Kvaliteetsed seemnekartulid on eduka saagi aluseks. Nad määravad mitte ainult saagikuse, vaid ka taimede tervise ja haiguskindluse. Õigete seemnekartulite valimine on oluline nii talunikele kui aednikele, kes sihivad rikkalikku ja jätkusuutlikku saaki. Kartuli kasvutsükkel jaguneb

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.