Rohkema info nägemiseks:

EXPERT BALTIC OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1789; jälgijaid - 242. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EXPERT BALTIC OÜ kohta arvamuslugu!"

EXPERT BALTIC OÜ hetkeolukord

Juba 1789 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 242 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Expert Baltic OÜ on metallitöödega tegelev ettevõte, mis arendab äritegevust koos Palgardi Kraana grupi teiste ettevõtetega Eestis, Lätis,

Leedus ja Rootsis. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on erinevate tõsteseadmete, metallkonstruktsioonide ja hüdrosilindrite valmistamine ning remont.

Omandisuhted ja juhtimine

Käesoleva tegevusaruande koostamise ajal olid ettevõtte osanikud järgmised: 1. Tableroon OÜ – 50% osakapitalist; 2. JM Pålgård AB – 50% osakapitalist;

Expert Baltic OÜ juhatus on kaheliikmeline. Expert Baltic OÜ ei oma 2022 majandusaasta lõpu seisuga osalusi teistes ettevõtetes.

Majandustegevus 2022 majandusaastal moodustas Expert Baltic OÜ müügitulu 869,5 tuh.eurot, mis on 245,6 tuh. eurot suurem, kui aastal 2021 ning võrreldes eelmise majandusaastaga suurenes müügitulu 39,4 %.

2022 aasta müügitulust moodustas 87% toodangu ja 13% teenuste müük ning jagunes järgmiselt: 45% Euroopa Liitu, 22% väljapoole Euroopa

Liidu riike ja 33% siseturule. Suurim Euroopa Liidu sihtriik oli Poola.

Organisatsioon ja töökorraldus 31.12.2022 seisuga oli ettevõttes 8 põhikohaga palgalist töötajat, kellest 4 inimest olid hõivatud tegevjuhtkonnas ja ettevõtte administratsioonis.

Ettevõtte põhitegevust iseloomustavad suhtarvud ja nende arvutamise metoodika 2022 2021

Puhaskasumi marginal 8,7% 0,5%

Ärikasumimarginaal 8,7% 0,5%

Omakapitali puhastootlus aastas 22,6% 1,3%

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 5,2 2,6

Omakapitali määr 85,1% 73,1%

Puhaskasumi marginaal: Puhaskasum / Müügitulu

Ärikasumimarginaal: Ärikasum / Müügitulu

Omakapitali puhastootlus aastas: Puhaskasum / Perioodi keskmine omakapital

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja: Käibevara / Lühiajalised kohustised

Omakapitali määr: Omakapital / Koguaktivad

Peamised tegevussuunad 2023 aastaks

Jätkuvalt panustame kvaliteetsemale ja efektiivsemale tootmisele, uuendades nii seadmeid kui ka koolitades töötajaid. Tegeleme aktiivselt toodangu müügiga erinevatele turgudele. Hoiame kliendisuhteid tähelepanu all, samuti pöörame tähelepanu toodete arendamisele. Pakume klientidele innovatiivseid tooteid, olles paindlikud ning tulles vastu klientide erisoovidele. 2023 aastal tegeleme ka erinevate turustus- ja tarnekanalite üle vaatamisele seoses maailmaturu olukorrale.

Rain Rannala

Juhatuse liige

EXPERT BALTIC OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.