Rohkema info nägemiseks:

ALANDIA ENGINEERING ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3061; jälgijaid - 59. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALANDIA ENGINEERING ESTONIA kohta arvamuslugu!"

ALANDIA ENGINEERING ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 3061 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 59 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Tegevusaruanne 2022

Alandia Engineering Estonia OÜ põhitegevusalaks on laevade, ujuvplatvormide ja ujuvvahendite ümberehitus, remont ja hooldus. Peamiseks tegevuseks antud valdkonnas on laevade elektriinstallatsioonitööd ja oma tegevusalaga seotud konsultatsioonid ja teenindamine. Põhirõhk on suunatud rahvusvahelise kruiisilaevanduse ning nafta- ja gaasitööstuse poole. Ettevõtte motoks on pakkuda õiget teenust õigel ajal ja kus iganes maailmas.

Aasta 2022 möödus ootuspäraselt ja aasta lõpp oli isegi üllatavalt töine. Olulisi muudatusi ettevõtte igapäevatöös ei tehtud. Koroonakriisi järelkajad ja ka Ukrainas toimuv ei oma hetkel olulist mõju ettevõtte tegevuses. Üldiselt on kõik näitajad kasvavas/stabiilses trendis ja see paistab tugevalt jätkuvat ka aastal 2023.

Nagu ka eelnevatel aastatel nii ka 2022 aastal meie koostöö hiidkontsernidega ABB ja Kongsberg

Maritime jätkus stabiilselt. Põhitellijateks kujunesid ABB Soome, Kongsberg Norra, Wärtsilä

Soome ja Viking Line. Uute toodetena oli meil näiteks vesinikul põhineva energia tootmise lahenduse disain laevanduses (tellija ABB). Enamus meie projektidest on seotud efektiivsuse tõstmisega, kütusekulude vähendamisega, keskkonnasäästlikkusega, jne… Ehk siis “roheline” on läbiv teema. Üsna esmakordselt kaasati meid ka maapealsete (enamasti meie projektid on ainult laevadel) elektrijaamade moderniseerimisse ABB Šveitsi osakonna poolt. Aasta jooksul tegime 3 sellist projekti (Saudi Araabias, Tšiilis ja Omaanis).

Grupi sertifitseerimisprotsess ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 standarditele läbis sügisel järjekordse re-sertifitseerimise, mis kulges väga edukalt ja kogu grupp hinnati DNV-GL poolt standarditele vastavaks.

Ettevõttele on väljastatud järgmised ISO sertifikaadid:

ISO9001

ISO14001

ISO45001

Aastaks 2023 suuri muudatusi plaanis ei ole. Jätkame olemasolevate suhete hoidmise ja järk-järgulise suurendamisega. Fookuses on jätkuvalt pigem spetsialiseerumine kui lihttööd.

Olulisemad projektid 2022 aastal:

Viking Line laevastik – Ulatuslikud ja erinevad elektritööd laevadel Gabriella, Grace, Cinderella,

Rosella, Mariella, XPRS, Viking Glory.

ABB Canada – ABB tellimusel tehtud cyclo konverterite vahetus Kanada rannavalvele kuuluvatel jäälõhkujatel.

Üldiselt - Kongsberg Maritime tellimused kasvasid märgatavalt ja nende endi sõnul see trend jätkub. Oleme võtnud ette teatud käigud, et suurenevat mahtu teenindada.

Kokku oli Alandia Engineering grupil aastal 2022, 112 erinevat projekti, millest 95% teostas

Alandia Engineering Estonia OÜ.

ALANDIA ENGINEERING ESTONIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.