Rohkema info nägemiseks:

EESTI TEMPLITEHAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 25 aastat oleme valmistanud Teile templeid ja pitsateid. Teie äri eduks proovime veel vähemalt sama kaua Teile kvaliteetset ja kiiret teenust pakkuda.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus täpsus kohtub praktilisusega, kus iga tempel ja pitser on loodud suurima tähelepanuga detailidele. EESTI TEMPLITEHAS OÜ ei ole lihtsalt ettevõte; me oleme teie professionaalse kuvandi hoidjad. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Meie erialaks on laia valiku pitserite, numeraatorite ja nendega seotud tarvikute tootmine ja levitamine, et rahuldada meie klientide mitmekesiseid vajadusi.'

Meie teekonna algusest peale oleme olnud ajendatud ühest eesmärgist - pakkuda Templite Täiuslikkust, Igal Pool, Igal Ajal! Meie tootevalik, sealhulgas pitserid ja templid, numeraatorid ja tarvikud, on loodud pakkuma usaldusväärsust ja tõhusust, olgu te kontoris või liikvel olles meie väikeste ja mobiilsete templitega.

Meie tootevalik on sama mitmekesine kui meie klientide vajadused. Olgu teil vaja ristkülikukujulisi templeid ettevõtte andmete jaoks, ruudukujulisi pitserid väikeste logode või initsiaalide jaoks, ümmargusi ja ovaalseid templeid laialdaseks ettevõtte kasutuseks või suureformaadilisi templeid kottide ja dokumentide märgistamiseks, meil on kõik olemas. Ja neile, kes otsivad tipptehnoloogiat, pakuvad meie elektroonilised reiner printerid kaasaegset lahendust erilistele nõudmistele.

Kuid me ei piirdu ainult toodete pakkumisega. Me usume oma klientide volitamisse. Meie lihtsasti kasutatav tempel tellimise süsteem võimaldab teil menüüst otse oma pitseri kujundada, tagades, et teie tempel on sama ainulaadne kui teie äri. Ja dokumentidele, mis vajavad klassikalist puudutust, on meie ristkülikukujulised kuupäevatemplid kohandatavad teie individuaalsetele vajadustele.

EESTI TEMPLITEHAS OÜ mõistab, et väikseimad detailid võivad avaldada suurimat mõju. Seetõttu oleme pühendunud teile tööriistade pakkumisele, mis ei jäta ainult jälge teie dokumentidele, vaid ka teie tööstuse kvaliteedistandarditele. Meie pühendumus kvaliteedile ja kliendirahulolule on vajutatud igale tootele, mida loome.

Liituge meie pühendumusega täiuslikkusele. Kogege EESTI TEMPLITEHAS OÜ lihtsust ja täpsust - kus iga tempel on kvaliteedi pitser.

Küsimuste korral või tellimuse esitamiseks võtke meiega ühendust aadressil info@templitehas.ee või helistage meile numbril +372 659 9120. Teie teekond laitmatu professionaalsuse suunas algab siit.

EESTI TEMPLITEHAS OÜ kontaktid

Kas teadsite, et oleme juba 25 aastat Eesti templitehases töötanud?

Meie ajalugu algas veerandsada aastat tagasi, mil Eesti Templitehas loodi. Alates esimestest sammudest oleme pühendunud klientide vajaduste täitmisele ning oleme end kehtestanud kui usaldusväärne partner templite valdkonnas. Meie tegevuse käigus oleme omandanud hindamatuid kogemusi, mis kajastuvad meie teenuste kvaliteedis ja usaldusväärsuses. Usaldus kiire ja kvaliteetse töö tõttu Eesti Templitehase klientidelt saadud tagasiside on meile kui kvaliteedimärk. Me oleme uhked selle üle, et oleme suutnud saavutada klientide usalduse tänu kiirele ja kvaliteetsele tööle. Oleme pidevalt

Dropdown

kõik artiklid

Kas olete juba avastanud ainulaadse võimaluse kujundada endale tempel või pitsat?

Juba 25 aastat oleme pühendunud sellele, et valmistada Teile kvaliteetseid templeid ja pitsateid. Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse üle ning jätkame püüdlusi
ssb.ee
Juba 25 aastat oleme pühendunud sellele, et valmistada Teile kvaliteetseid templeid ja pitsateid. Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse üle ning jätkame püüdlusi pakkuda Teile parimat võimalikku teenust.  Templitehase kodulehel oleme loonud midagi erakordset - ainulaadse võimaluse ise kujundada endale vajalik tempel või pitsat. See annab Teile võimaluse valida kuju, suurus, värv ja prindinäide vastavalt oma soovidele ja vajadustele. Kas olete juba avastanud selle võimaluse? Meie veebilehel navigeerides saate alustada protsessi valides erinevate kuju- ja suurusevõimaluste vahel. Kas soovite

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.