Rohkema info nägemiseks:

LEEVAREX OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1048; jälgijaid - 14. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta LEEVAREX OÜ kohta arvamuslugu!"

LEEVAREX OÜ hetkeolukord

Juba 1048 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 21 korda.

Tegevusaruanne 2022

Leevarex OÜ asutati 2000. aastal ja seega oli 2022. aasta ettevõtte kahekümne teine majandusaasta.

Ettevõtte põhitegevusala on reklaamindus ja kõrvaltegevusala enda kinnisvara üürileandmine. Tooteid ja teenuseid turustati praktiliselt ainult Eesti Vabariigis.

Aruandeaastal valmistati erinevaid reklaamtooteid ja müüdi mitmesuguseid reklaamiteenuseid: sise- ja välireklaamid stendide, valgustähtede ja -kastidena, banneritena, kleebisreklaamid, viidad, majajuhid, trükised, reklaam sõidukitel, reklaampinna üürimine jms.

Ettevõte üüris välja kahte korterit Tartu linnas, mis on kajastatud raamatupidamises kinnisvarainvesteeringuna.

Võrreldes eelmise majandusaastaga suurenes 2022. aastal ettevõtte netokäive u. 7%. Tööjõukulud suurenesid 5%. Aasta jooksul soetati üks arvutikomplekt.

2022. aasta puhaskasumiks kujunes 19 803 eurot, mis on eelmise majandusaasta kasumist suurem.

Juhatuse liikmetele nende tegevuse eest äriühingu juhatuses tasu ei makstud. Samuti ei ole ette nähtud soodustusi ja hüvitusi juhatusest tagasikutsumise ja ametist lahkumise puhuks.

Töötajate keskmine arv majandusaastal oli 4 ning nende töötasu üldsumma oli 58 711 eurot.

LEEVAREX OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.