Rohkema info nägemiseks:

MILEEDI AS

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7489; jälgijaid - 106. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta MILEEDI AS kohta arvamuslugu!"

MILEEDI AS hetkeolukord

Juba 7489 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 106 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

AS Mileedil oli aruandeaastal mitu põhitegevusvaldkonda, sealhulgas lillede, taimede ja istikute müük, taimede hooldus ja sisehaljastus, transporditeenuste osutamine ning mitmesuguste sisekujundusega (intrjööriga) seotud kaupade ja teenuste müük.

Ettevõte jätkas lillede jaemüüki Tartus Lõunakeskuse kaubanduspargis aadressidel Lääneringtee 39 ja Optika tn. 21. Lisaks pakkus ettevõte ka lillekullerteenust, mida sai tellida veebilehelt www.mileedi.ee.

Ettevõte jätkas koostööd Hollandi, Keenia, Ecuadori, Columbia ja teiste riikide lillemüüjatega ning ka Eesti, Soome, Rootsi, Läti, Leedu, Poola,

Itaalia, Sloveenia ja Saksamaa koostööpartneritega. Ettevõte kasutas ka jätkuvalt Eesti lillekasvatajate poolt pakutavaid tooteid ja teenuseid.

Ettevõtte tegevust mõjutas 2022. aastal oluliselt energiakriis, investeeringud Via Expressi laoruumide kohandamisse Tööstuse tee 5 ja Reginett

OÜ müügisaali ettevalmistust Mileedi LIlle ja Interjöörikeskuses. Jätkuvalt on muutunud jae- ja hulgiklientide ootused toodete valikule ja hinnale.

Hulgikliendid on peale pandeemiat muutunud ettevaatlikumaks ning vähendanud laovarude hulka, mistõttu on oluline tagada kiire reageerimine ja piisav laovaru tarnijalt. Ettevõte on pidanud kohandama kaupade tellimise ja tarnimise protseduure, otsima uusi partnereid ning võimaldama hulgiklientidele pikemat maksetähtaega ja paindlikumat tellimissüsteemi. Jaekliendi ostukäitumine on muutunud keerulisemaks prognoosida ning nende ootused toodete ja teenuste tarbimisele e-kanalite kaudu on pandeemia tõttu oluliselt tõusnud, mistõttu on tehtud märkimisväärseid investeeringuid e-kanalite arendamisse.

Tulud, kulud ja kasum 2022.aastal moodustas Mileedi müügitulu 3,9 miljonit eurot. Müügitulust moodustas lillede jms. müük 78,65 % , maastikuhooldus 6,27%, kinnisvara renditulu 4,75 %, mitmesuguste erinevate kaupade vahendamine 10,24 %, kaubavedu maanteel 0,09 %. AS Mileedi aruandeaasta kahjumiks kujunes 446 363 eurot.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu 3 932 576 3 684 386

Maksevõime üldine tase 0,46 0,77

Võlakordaja 0,78 0,62

Puhas käibekapital -1 034 945 -398 941

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Maksevõime üldine tase = käibevarad/ lühiajalised kohustused

Võlakordaja = kohustused / varad

Puhas käibekapital = Käibevarad - lühiajalised kohustused

Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk

Enamus tarnijatega tehtud tehingutest toimub eurodes, seega on valuutakursi risk madal. Kapitali- ja kasutusrendi intressimäär on seotud

EURIBORiga ning intressimäärade tõus võib mõjutada ettevõtte intressikulusid.

Investeeringud 2022.aastal sõlmisime rendilepingu Via Express OÜ-ga ning kohandasime Tööstuse tee 5 asuvad laoruumid vastavalt Via Expressi soovidele.

Samuti alustati ümberehitustöid Mileedi Lille ja Interjöörikeskuse müügipinnal Optika tn. 21 valmistades ette Reginett OÜ liitumist meie allrentnikuna aastal 2023

Personal

AS Mileedi keskmine töötajate arv majandusaastal oli 22 töötajat. 2022. aastal oli töötajate tööjõukulu 468 498 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

MILEEDI AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.