Rohkema info nägemiseks:

LOODE INVESTEERINGUTE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 916; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta LOODE INVESTEERINGUTE OÜ kohta arvamuslugu!"

LOODE INVESTEERINGUTE OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevus on 2005. aasta maikuus omandatud ACE Logistics Group AS-i aktsiate hoidmine ja osalemine ettevõtte strateegilises juhtimises. Tulevikku suunatud eesmärgid on sarnased senistele.

Dropdown

kõik artiklid

Karli Lambot aitab väikestel erakondadel eluvaimu sees hoida

Ettevõtja Karli Lambot on raha annetanud erinevatele poliitilistele liikumistele ja tunnustustust väärib tema püüd pisematel erakondadel eluvaimu sees hoida.
ssb.ee
Ettevõtja Karli Lambot on raha annetanud erinevatele poliitilistele liikumistele ja tunnustustust väärib tema püüd pisematel erakondadel eluvaimu sees hoida. Nõnda on temalt toetust saanud   ERAKOND EESTIMAA ROHELISED MTÜ ,  ELURIKKUSE ERAKOND MTÜ  ja  EESTI VABAERAKOND MTÜ . Millistele erakondadaele ja kui palju on  Karli Lambot   raha jaganud? Annetatud summa Erakond, kellele toetus läks Kuupäev 28 000 € EESTI KESKERAKOND MTÜ 2016. aasta detsember 500 € EESTI VABAERAKOND MTÜ 2014. aasta detsember 5 000  € EESTI VABAERAKOND MTÜ 2014. aasta

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.