Rohkema info nägemiseks:

BALTIC AGRO MACHINERY AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 9237; jälgijaid - 317. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BALTIC AGRO MACHINERY kohta arvamuslugu!"

BALTIC AGRO MACHINERY AS hetkeolukord

Juba 9237 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 317 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2022

Baltic Agro Machinery AS-i põhitegevusala on traktorite, kombainide, haagiste, põlluharimismasinate, ehitusmasinate, metsamasinate ning tee-ehitusmasinate müük ja sellega seonduv järelteenindus. Teenindavate sektorite (põllumajanduse, metsandus ja ehitus) hooajalisuses avaldab mõju ka Baltic Agro Machinery AS äritegevusele. Järelteeninduse kõrghooaeg põllumajanduses kestab märtsist oktoobrini. Metsanduses avaldab mõju kevadine linnurahu, mille jooksul on vähenenud nõudlus järelteenindusele metsanduses.

Baltic Agro Machinery AS-i ainuomanik on Taani Danish Agro gruppi kuuluv DAVA AGRAVIS MACHINERY HOLDING A/S.

Ettevõtte strateegia

Aasta 2022 oli teine aasta, kus ettevõtte kuulus Danish Agro gruppi. See oli ka aasta, mil ettevõte jätkas uue strateegia kujundamist, mis põhineb masina divisjoni kuuel põhilisel strateegia elemendil: klient, meie lubadused, töötajad, hooldus ja varuosad, tarnijad ja koostöö. Nii kohalik 3 järgmise aasta strateegia kui ka strateegia elluviimise tegevuskava valmisid aasta 2022 teises pooles.

Organisatsiooni kultuur ja väärtuskäitumised 2021 aasta lõpus alustati Danish Agro gruppi kuuluvate Eestis paiknevate ettevõtete ühiste organisatsiooniväärtuste ja väärtuskäitumiste värskendamise projekti, mille tulemusena defineeriti ettevõtete juhtkondade poolt ühised väärtused ja väärtuskäitumised. 2022 aasta jooksul toimus läbi erinevate töötubade kõikide juhtide kui kultuuri „saadikute“ koolitamine ning väärtuste integreerimine ettevõte erinevatesse protsessidesse. Oluline roll kommunikatsioonis kõigile töötajatele oli ühine organisatsiooni väärtuste päev. Tulevikus on plaanis jätkata regulaarselt väärtuste selgitamist olemasolevatele ja uutele töötajatele.

Baltic Agro Machinery AS-is toetub heaolu töökohal neljale olulisele valdkonnale ja nendele valdkondadele mõju avaldamisele on kaasatud kõik töötajad: töö ja pädevus, hea töökollektiiv, juhtimine ja järelvalve ning isiklik heaolu.

Aastal 2019 sisenes ettevõte peresõbraliku tööandja märgise (PTM) programmi ja meid tunnustati peresõbraliku tööandja algmärgisega. Pere- ja töötajasõbralik juhtimine on osa ettevõtte organisatsioonikultuurist, sest usume, et tasakaalus töö- ja pereelu motiveerib saavutama suuremaid eesmärke.

Aastal 2022 jätkus PTM tegevuskava ellu rakendamine. Baltic Agro Machinery AS-le on väljastatud pere- ja töötajasõbraliku tööandja programmi raames märgis tasemel HÕBE. Esiletoomist väärivateks valdkondadeks on paindlik töökorraldus ja info liikumine ettevõttes, kus tegevuskava ellu rakendamise tulemusena liiguti hõbetasemelt kuldtasemele. 2023 aasta sügisel toimub programmi järelhindamine.

Innovatsiooni elavdamiseks alustati aastal 2020 Idee Labori programmiga, mis võimaldab töötajal pakkuda välja innovaatilisi ideid ettevõtte äritegevuse arendamiseks ja sobivuse korral ka pakutud idee testimist või prototüübi loomist.

Aastal 2022 aastal jätkus nii personali rahulolu-uuringu kui ka sisekommunikatsiooni uuringu tegevuskavade elluviimine ja tehti ka uus grupi poolt loodud rahuolu ja kaasatuse uuring kõigile töötajatele.

Tegevusjuhend „Danish Agro Code of Conduct“

Tegevusjuhend „Code of Conduct“ (käitumiskoodeks) on kõigi meie toimingute aluseks. Käitumiskoodeks kehtestab standardid erinevates valdkondades, mida töötajad peavad järgima, et säilitada ja arendada Baltic Agro Machinery AS mainet kõrge aususe ja usaldusväärsuse tasemega ettevõttena. Käitumiskoodeks kehtestab selged standardid selle kohta, milline on ettevõtte töötajate ja teiste ettevõtte nimel tegutsevate inimeste vastuvõetav käitumine. Käitumiskoodeksi põhimõtted aitavad meil kõigil ära tunda põhiprobleeme oma tegevustes vastutustundlikkuse tagamisel. Eeldame vastutustundlikku tegutsemist ka kõigilt meie äripartneritelt.

Käitumiskoodeksi põhimõtted on pühendunud inimõiguste austamisele, diskrimineerimise ennetamisele, keskkonnaaspektidele, ausale konkurentsile ja ettevõttesisese teabe reeglitele.

Töökeskkond ja ohutus

Ettevõtte jaoks on oluline tagada töötajatele ohutud töötingimused, ohutute ja tänapäevaste töövahendite kasutamine, uute töötajate tööohutusalane instrueerimine ja pikaajalistele töötajatele ohutusjuhendite regulaarne meelde tuletamine, praktilised õppused/harjutused (tuletööd, troppimine jms). Otsest ohtu töötajate tervisele meie tegevuses ei ole, samas on tööõnnetuste oht siiski olemas. Aastal 2022 toimus 2 tööõnnetust. 2022 aasta põhifookuses olid töökeskkonna riskianalüüsid ja nende värskendamine, lisaks töökeskkonna sisekontroll ja ohutusjuhendite värskendamine. Muutunud keskkond tekitas vajaduse kaugtöö ohutusjuhendi koostamiseks ettevõttes. Toimus 1 töökeskkonnanõukogu koosolek, kus arutati töökeskkonna ja –ohutusega seotud teemasid.

BALTIC AGRO MACHINERY AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.