Rohkema info nägemiseks:

ANTRATON GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärgiks on taastada sõidukid nende endisesse hiilgusesse, pakkudes samal ajal klientidele kiiret ja usaldusväärset teenust. Tagame sõidukite ohutuse, esteetika ja sõidukõlblikkuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pikaajalise kogemusega ja pühendunud meeskond, kes pakub professionaalset ja kvaliteetset teenust mootorsõidukite remondi, kereremondi ja avariiremonti valdkonnas. Meie meeskond koosneb asjatundlikest spetsialistidest, kellel on sügavad teadmised ja kogemused sõidukite parandamisel ning kindlustusjuhtumitega tegelemisel.

Iga meie töötaja on pühendunud klientide rahulolu tagamisele ning sõidukite ohutuse ja jõudluse taastamisele. Meie professionaalne ja sõbralik personal töötab kire ja pühendumusega, et aidata klientidel oma sõidukid kiiresti ja tõhusalt taas liiklusvõimeliseks muuta.

Tegeleme mootorsõidukite remondi, kereremondi ja avariiremontiga, olles spetsialiseerunud kindlustusettevõtetele. Meie eesmärk on pakkuda kiiret ja usaldusväärset teenust, mis hõlmab kõike alates väikestest iluveadest kuni suuremahuliste avariide järgsete remonditöödeni. Oleme pühendunud sellele, et tuua teie sõiduk kiiresti tagasi teele ja tagada, et kahju oleks minimaalne.

Meie tegevus hõlmab kõiki sõidukite marki ja mudeleid ning me kasutame kaasaegseid tehnoloogiaid ja varustust, et tagada tipptasemel teenus. Samuti teeme tihedat koostööd kindlustusettevõtetega, et tagada sujuv ja muretu protsess klientidele.

Kui olete otsimas usaldusväärset ja professionaalset ettevõtet mootorsõidukite remondi ja avariiremonti jaoks, siis oleme teie jaoks õige valik. Meie meeskond on valmis teie sõidukiga tegelema ja tagama, et see oleks ohutu ja sõidukõlblik nii kiiresti kui võimalik. Teie rahulolu ja teie sõiduki heaolu on meie prioriteet number üks.

Võtke meiega ühendust:

+372 522 7815

ANTRATON GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu K.

Ma hindan nende ausust ja oskusi ning soovitan neid kõigile, kes vajavad kvaliteetset mootorsõiduki remonditeenust.

- Katrin M.

Ettevõtte teenus oli kiire ja kvaliteetne ning ma sain oma sõiduki tagasi lühikese aja jooksul. Suur aitäh!

- Mihkel T.

Nad mitte ainult ei parandanud minu auto kiiresti ja tõhusalt, vaid hoolitsesid ka selle eest, et ma mõistaksin kõiki tehtavaid töid.

ANTRATON GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Antraton Grupp on ettevõte, mille põhitegevusalaks on mootorsõidukite hooldus ja remont (EMTAK 45201). See on olnud nende peamine tegevusala juba aastaid ning nad on selles valdkonnas omandanud märkimisväärse kogemuse ja oskusteabe. 2016. aasta majandusaasta lõpus tehti oluline strateegiline otsus - ettevõte kolis oma tegevuse uutesse ruumidesse. See oli suur samm ettevõtte jaoks, kuid nagu iga suure muutuse puhul, tõi see kaasa ka mõningaid väljakutseid. Üheks neist oli ettevõtte käibe kahanemine 2017. aastal. Kuid hoolimata sellest suudeti ettevõte hoida kasumis, mis on märkimisväärne

Dropdown

kõik artiklid

Millised on kõige sagedasemad väljakutsed seoses mootorsõidukite remondiga ja kuidas neid lahendada?

Mootorsõidukite remont võib olla väljakutsuv ja kallis protsess, eriti kui te ei tea täpselt, mida oodata või kuidas olukorraga toime tulla. Siiski, olles teadl
ssb.ee
Mootorsõidukite remont võib olla väljakutsuv ja kallis protsess, eriti kui te ei tea täpselt, mida oodata või kuidas olukorraga toime tulla. Siiski, olles teadlikud kõige sagedamini esinevatest väljakutsetest ja teades, kuidas neid lahendada, saate säästa aega, raha ja närve. Selles artiklis vaatleme, millised on kõige tavalisemad väljakutsed seoses mootorsõidukite remondiga ja kuidas neid edukalt lahendada. 1. Kõrged remondikulud Üks peamisi väljakutseid mootorsõidukite remondiga on kõrged kulud, eriti juhul, kui remont hõlmab ulatuslikke töid või osade väljavahetamist. Kuidas sellele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.