Rohkema info nägemiseks:

INTERA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud sisustustoodete projekti- ja jaemüügile, keskendudes erinevate büroo- ja disainmööbli kaubamärkide esindamisele üle Euroopa.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tutvustame uhkusega AS Intera-t, sinu usaldusväärset partnerit sisustusmaailmas! Oleme pühendunud pakkuma ainulaadseid projekti- ja jaemüügilahendusi, tuues sinuni Euroopa parimate büroo- ja disainmööbli kaubamärke. Valikus on tippklassi mööbel, mis rahuldab iga stiilieelistuse ja eelarve.

Meie Valitud Partnerid: Maailmakuulsad nimed nagu Steelcase, Vitra, Martela, Walter Knoll, BuzziSpace, Framery ning teised tuntud brändid moodustavad meie valitud partnerite nimekirja. See mitmekesine kollektsioon võimaldab meil pakkuda kliendile unikaalseid disainilahendusi.

Meil on kaks salongi Tallinnas:

Büroosalong asub Pärnu mnt 160d, avatud esmaspäevast reedeni 9 - 18.

Kodusalong asub Promenaadimajas, Poordi 3, avatud esmaspäevast reedeni 10 - 18. Valikus on nii kodu- kui ka kontorimööbel.

Meie lai tootevalik on loodud selleks, et muuta iga ruum efektiivseks ja stiilseks. Olgu teie sooviks mööbli paigaldus, lauad, kapid, pehme mööbel, valgustid või isegi kellad – meil on kõik olemas!

Me ei müü mitte ainult mööblit, vaid loome koos sinuga ruume, mis kajastavad sinu isikupära. Meie meeskond on siin, et pakkuda personaalset lähenemist ja leida just sulle sobivad lahendused, olgu siis kontorimööbli uuendus või koduse interjööri täiustamine. Lisaks aitame ka sisustuslahendustega!

Kui soovid avastada uusi võimalusi oma ruumide täiustamiseks, võta julgelt ühendust meie kogenud meeskonnaga. Koos leiame parima lahenduse, mis ületab sinu ootusi!

Uuri lisaks meie kodulehel!

INTERA AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärane teenindus ja kiire kohaletoimetamine.

- Jaan

Mööbel vastab täpselt ootustele. Tänud meeldiva kogemuse eest!

- Kati

Tooted kvaliteetsed, hind mõistlik. Jätkake samas vaimus!

INTERA AS tegevusaruanne 2022

AS Intera põhiliseks tegevuseks 2022. aastal oli ettevõtete ja asutuste sisustuslahenduste pakkumine. Põhilise osa ettevõtte käibest moodustas büroomööbli, seifide ja teisaldatavate moodulvaheseinte ning nende paigaldamisega seotud teenuste müük. 2022. aastal oli AS Intera müügitulu ligi 3,93 miljonit eurot. Müügitulu võrreldes 2021.aastaga tulenes mitmete suurte projektide teostumisest. AS Intera puhaskasumiks kujunes ligi 105 tuhat eurot. 2023. aastal on ettevõttel kavas kaasa minna turu ettevaatliku kasvuga. Põhieesmärgiks on oma turuosa säilitamine ja võimalusel selle kasvatamine.

Dropdown

kõik artiklid

Intera - Nutitool Axia Smart

muutes need sinu tervise parimateks liitlasteks. Kontoritöö käigus veedame pikki tunde istudes, ja õige istumisasend on ülioluline, et ennetada selja- ja kaelav
ssb.ee
muutes need sinu tervise parimateks liitlasteks. Kontoritöö käigus veedame pikki tunde istudes, ja õige istumisasend on ülioluline, et ennetada selja- ja kaelavaevusi ning säilitada üldine heaolu. Ent tihti kipume isegi parima ergonoomilise disainiga toolidel võtma mugavuse nimel ebakorrapäraseid kehahoiakuid, mis võivad kaasa tuua füüsilised probleemid. Axia Smarti nutikas tehnoloogia on loodud selleks, et jälgida sinu istumisharjumusi ja anda reaalajas tagasisidet. Tänu sisseehitatud sensoritele analüüsib see töötool sinu istumisasendit ning annab hoiatusi ja soovitusi, kui märkab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.