Rohkema info nägemiseks:

BALTIC LOGHOUSES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3643; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BALTIC LOGHOUSES OÜ kohta arvamuslugu!"

BALTIC LOGHOUSES OÜ hetkeolukord

Juba 3643 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Ettevõtte põhitegevuseks on palkmajade tootmine ning üldehitus- ja remonditööd peamiselt Lõuna-Eesti piirkonnas, aga sobivate pakkumiste korral ka mujal.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Baltic Loghouses müügitulu 565 036€.

2021. aastal jäi ettevõte kahjumisse 19 399€.

Personal

Kvaliteetse teenuse pakkumise eelduseks on kogemustega kvalifitseeritud stabiilse kaadri olemasolu, mida ehitussektoris napid. Sellepärast on kasutatud ka alltöövõtte.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Baltic Loghouses põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on suurendada müüki. Eesmärgiks on jätkata koostööd olemasolevate klientidega ning leida uusi pikemaajalisele koostööle suunatud kliente.

BALTIC LOGHOUSES OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.