Rohkema info nägemiseks:

TRIPOD GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2577; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TRIPOD GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

TRIPOD GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 2577 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 22 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tegevus

Tripod Grupp OÜ peamisteks tegevusaladeks on juhtide sihtotsing, personali värbamine ja hindamine, ärinõustamine, organisatsiooniuuringud, psühholoogiliste mõõtevahendite väljatöötamine ja vahendamine, karjäärinõustamine, coaching ning psühholoogiaalane koolitus.

Ettevõtte majandusaasta möödus vastavalt kokku lepitud strateegilisele arengukavale. Koos

Leedu partnerettevõtte PeoplelInk UAB-ga asutati Lätis ettevõte Tripod SIA (www.tripodlink.lv), et saavutada eesmärk pakkuda Baltikumi turuliidrina ühiselt kõige laiemat valikut professionaalseid personalivaldkonna konsultatsiooniteenuseid – eelkõige tippjuhtide sihtotsingut, juhtide ja spetsialistide värbamist ning psühholoogiliste testide pakkumist koos organisatsiooniuuringute ning arendustegevustega. Selleks panustati majandusaasta lõpul tegevuste ning protsesside kooskõlastamisse ja ühendamisse ning alustati aktiivse äritegevuse arendamisega üle Baltikumi.

Eestis kasvas ettevõtte meeskond nii värbamismeeskonnas kui organisatsiooniuuringute ja arendustegevuste valdkonnas. Uuendati ja laiendati psühholoogiliste testide tooteportfelli ning alustati senisest aktiivsema tegevusega lennundusklastri suunal Baltikumis. Selle raames sõlmiti leping tooteportfelli laiendamiseks Schufried´’i testide kasutuselevõtuks pilootide hindamisel ning viidi läbi esimesed ~700 hindamist Baltikumis.

Tippjuhtide sihtotsingute vaates viis ettevõte läbi mitmeid olulisi projekte, tugevdades oma positsiooni keerukate, eksklusiivsete ning nõudlike tippjuhtide otsingupartnerina.

Organisatsiooniuuringute suunal panustati mitmetesse IT arendusprojektidesse, mille tulemusena suudab Tripod lisaks sisulisele pädevusele pakkuda senisest oluliselt enam automatiseeritud, kiiremaid ning tellijale mugavamaid lahendusi.

Tripodi strateegiliseks eesmärgiks on olla psühholoogiliste testide suunal juhtiv kompetentsikeskus ning turuliider Baltikumi turul, erilise tulevikufookusega tehnoloogia- ning lennundusvaldkondades.

Järgneval majandusaastal jätkab ettevõte senistel suundadel, panustades saavutatu laiemale tutvustamisele nii tänaste kui uute potentsiaalsete klientide seas.

Ettevõtte majandustegevus

Ettevõtte 2022. aasta majandustegevuse tulemusel oli realiseerimise netokäive 1,756 milj eurot.

Ettevõtte majandustegevuse resultaat oli positiivne, kus majandustegevuse ärikasumiks kujunes 0,477 milj eurot ja aruandeaasta puhaskasumiks 0,391 milj eurot. Bilansimaht oli majandusaasta lõpuks 0,628 milj eurot ja omakapital moodustas kokku 0,446 milj eurot. Ettevõttel ei olnud majandusaasta lõppedes pikaajalisi kohustusi.

Ettevõtte finantsaruandluse analüüs (seisuga 31.12.2022) * Ärikasumimarginaal (Operating Margin): 0,27 * Puhaskasumimarginaal (Profit Margin): 0,22 * Omakapitali tootlus (ROE = Return-on-Equity): 0,88 * Varade käibekordaja (Asset Turnover): 2,80 * Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (Current Ratio): 2,97 * Maksevõime- e. likviidsuskordaja (Quick Ratio või Acid-Test Ratio): 2,97 * Maksevalmiduskordaja (Cash Ratio): 1,89

Ettevõtte personal ja juhatus

Majandusaasta vältel suurenes töötajate keskmine arv (taandatuna täistööajale) võrreldes eelmise perioodiga, majandusaasta lõpuks töötas aktiivse töölepinguga ettevõttes 19 töötajat.

Majandusaastal olid ettevõtte tööjõukulud kokku 0,826 milj eurot. Täiendavalt oli lepingulistel alustel ettevõtte tegevusse kaasatud mitmeid teenuse osutajaid ja kaastöölisi (nt.

programmeerimine, tõlketeenuse osutamine, kujundusteenus, raamatupidamine). Tripod Grupp

OÜ-l toimis majandusaasta vältel kaheliikmeline juhatus, ettevõtte juhatuse liikmetele juhatuse liikme tasu ei makstud.

TRIPOD GRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.