Rohkema info nägemiseks:

SINDELKATUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1097; jälgijaid - 14. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SINDELKATUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

SINDELKATUSE OÜ hetkeolukord

Juba 1097 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Rain Tomson (19.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Sindelkatuse põhitegevuseks on ehitusmaterjalide import ja hulgimüük,mis põhiliselt seotud erinevate katusematerjalide ja dekoratiivkividega.

Teenustest pakutav peamiselt uute katuste ehitus ja vanade katuste renoveerimine,lisaks muud üldehituslikud tööd.

2022a. ettevõtmisteks oli müügitöö edendamine,uute tootegruppide arendamine.

Sindelkatuse OÜ jätkab ettevõtte arendamist omavahendite arvelt.

Tuleviku eesmärgiks on pakkuda kvaliteetseid materjale ning kvaliteetset tööd kvaliteetsete materjalidega;olemasolevate kontaktide säilitamine ja uute loomine ning aktiivne müügitöö.

Seonduvalt sõjalise tegevuse (Venemaa-Ukraina) algusega klientide ostuharjmuste muutustega, samuti tarnete katkemisega Venemaalt oli aasta teine pool suurte muutustega ja kahjuks negatiivne kuid selle tulemusena on planeeritud aastaks 2023 uusi koostöid uute tarnijatega.

2022 aasta tegevuse eest juhatusele preemiat ega juhatuse liikmetasusid ei ole makstud.

Ettevõte on jätkusuutlik ja tänases majndussituatsioonis toimiv.

SINDELKATUSE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.