Rohkema info nägemiseks:

KASKISAARE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme peamiselt mööbli, treppide, uste, akende ja muude puidust ning plaatmaterjalist toodete valmistamisega eritellimusel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus traditsioon kohtub modernsusega, kus iga mööbliese jutustab loo käsitööoskusest ja pühendumusest. Kaskisaare OÜ juures oleme uhked, et loome enamat kui lihtsalt mööblit; me vormime pärandit. Asutatud 7. märtsil 2001, oleme uhke Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud eritellimusel puidust ja plaadimaterjalist toodete valmistamisele, sealhulgas mööbel, trepid, uksed, aknad ja muud.

Meie teekond algas visiooniga tuua erakordne kvaliteet ja isikupärastatud puittooted meie klientideni. Mõistame, et igal inimesel on ainulaadsed maitsed ja nõudmised, mistõttu on meie teenused kohandatud vastama klientide konkreetsetele vajadustele. Alates köögimööblist kuni riidekappideni, ja akendest usteni, iga ese on tisleritöö meistriteos – tunnistus meie osavate käsitööliste detailidele pühendumisest ja tipptaseme kirglikkusest.

2019. aastal astusime olulise sammu edasi, investeerides tipptasemel servade viimistlusseadmetesse, mida võimaldas maapiirkondade majandusliku mitmekesistamise investeerimistoetus. See edasiminek on võimaldanud meil tõsta meie mööbli kvaliteeti enneolematule tasemele, tagades, et iga serv, pind ja liide on viimistletud täiuslikkuseni.

Kaskisaare OÜ-s ei müü me lihtsalt mööblit; me pakume kogemust – rõõmu omada midagi ainulaadselt sinu oma, midagi, mis sobib sinu ruumi ja sinu ellu nagu see oleks alati seal olnud. Meie pühendumus kvaliteedile ja kliendirahulolule on kõigutamatu ning oleme siin, et aidata teid alates esialgsest disainist kuni teie eritellimusel valminud mööbli lõpliku paigaldamiseni.

Avasta eritellimusel valminud puittoodete ilu. Võta meiega ühendust aadressil info@kaskisaare.ee või helista meile numbril +372 5272470, et tuua oma visioon ellu. Loome koos midagi erakordset.

uuri lisaks

KASKISAARE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maris

High quality at reasonable price

- Jaan

Mõistlikud hinnad ja imeline käsitöö!

- Kadi

Eriti rahul unikaalse disainiga, tänud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Erilahendusega köögikujunduse ilu

Erilahendusega köögikujundus on kunst luua köök, mis on kohandatud koduomaniku individuaalsetele vajadustele ja maitsele. Erinevalt riiulilt võetavatest valikutest on erilahendusega köögid kujundatud nullist, pakkudes tööstuses võrreldamatut kohandamise taset. Köök on kodu süda, see on enamat kui lihtsalt koht kokkamiseks. See on ruum, kus luuakse mälestusi ja väljendatakse isiklikku stiili. Isikupärastatud ruumide tõus sisekujunduses on viinud suurenenud nõudluseni köökide järele, mis peegeldavad iga koduomaniku ainulaadset isiksust ja elustiili. Erilahendusega köögikujunduse eelised Üks

Dropdown

kõik artiklid

Ruumi maksimaalne kasutamine eritellimusel garderoobidega

Eritellimusel garderoobid, tuntud ka kui kohandatud või eritellimusel valmistatud garderoobid, on kujundatud sobima täpselt teie konkreetse eluruumiga. Erineval
ssb.ee
Eritellimusel garderoobid, tuntud ka kui kohandatud või eritellimusel valmistatud garderoobid, on kujundatud sobima täpselt teie konkreetse eluruumiga. Erinevalt riiulilt ostetud valikutest on need garderoobid valmistatud vastavalt koduomaniku täpsetele mõõtmetele ja stiilieelistustele, tagades sujuva integratsiooni ruumi esteetika ja funktsionaalsusega. Tänapäeva kodudes on ruum luksus. Iga tolli maksimaalne kasutamine on ülioluline, eriti neile, kes elavad linnakeskkonnas või tegelevad ebakorrapäraste ruumikujudega. Eritellimusel garderoobid pakuvad lahendust olemasoleva ruumi maksimaalseks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.